Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hraje tu někdo WoT?

BP asi level 64, nevím přesně. Získal jsem den prémka a jsem asi dva levely za tím, takže když na to mrkneš, tak zjistíš.

Já rozjel linii tvrdých ruských TD na Obj. 268-4. Zatím mám jen Tier VII, ale to jsou konečně tanky pro mě. TD, se kterým se dá jet do první linie a mají pořádnej pancíř, narozdíl od některých heavyn. Dost často nadingám víc, než s lecjakou heavynou, dá se s tím udělat průlom, má to penetraci i na základní munici. Sice nemá věž, což mi dřív vadilo, ale už jsem jim přišel na kloub, jak to s nima hrát (pořídil jsem si i to čínský prémiový WZ-120GFT, to je taky paráda). Tuhle linii ani nebudu nijak boostovat přes plány, tu si chci užít. Až na to, že stejně mi za ty roky na tuto linii spousta plánů vypadla během hraní, takže je tam boost i tak.
Když se podívám na statistiky, tak s těmito rusáky mám o dost větší efektivitu v bitvách, než s čímkoliv jiným, co jsem doposud jel.

Edit:
První bitva dne s SU-100M1, pětinásobek za vítězství, 3x bonus s PÚ a 12600 expů, osmička vyzkoumána. Jen mě štve, že mám jen jednu dobrou posádku, kterou přesouvám.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny