Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hraje tu někdo WoT?

Vezmu co dojedu, mohl bych stihnout 4. úroveň. Spíš jsem se snažil o Battle Pass, už jsem dokončil základní fázi a teď budu sbírat bony. Vyjel jsem především šestkový tanky, jsou to rychlý bitvy, často mezi rajčatama, takže není problém se umístit do desátýho místa ve většině bitev (tj. neposrat to úplně). Je fakt, že se tím dají nabrat i body do Tank rewards, to jo, není problém udělat 30 bitev za den, netrvají tak dlouho, jak tiery 8. - 10. Jo a po vyjetí bodů dostaneš 15 bodů bonus, takže rychlejší postup.
Ale už ty bony tak hrotit nebudu, nejoblíbenější tanky mám vyjetý, takže shrábnu těch prvních 250 bonů. Chtěl jsem vzít nějakej tank z bonovýho shopu, ale přidali tam akorát srajdy, který nechci - proč přidali 3 ruský heavyny? Mám už Obj 703 II, kterej je fajn, takže kupovat další nemá cenu. Liberté mám, možná nakonec tedy Patriota, když tam zůstal. Brzy budu mít 8 tisíc bonů, tak teď zvolit, zda Patriota, nebo koupím bonový vybavení do tanků, který jezdím nejvíc.
BTW - pokud bych chtěl koupit něco z bonovýho shopu, tak M10 RBFM - vcelku fajnový TD, na pětku má slušnou pene, rychlost palby, pohyblivost ujde. Malá alfa, ale kadence vysoká.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny