Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hraje tu někdo WoT?

Asi jsem to tu psal, můj první 8. tier prémiák byl Superpershing. Ale jak hra zrychlila, tak se to stalo nepoužitelný a vyměnil jsem to právě za Modelku. Ta je zajímavá, i ta penetrace by se dala skousnout, ale dělo je křivý jak prase. Vytáhnu to jen občas.
Jo, krabičky na Vánoce, to jsem dostal právě SU-130PM a Obj 703II, oba pořád jezdím. Nižší tiery nebudu jmenovat, šestek mám hromadu, některý jsem vyjezdil zadarmo, některý koupil (Škoda T40, je to velká škatule, ale ta alfa!). Šestky jsou právě parádní do Battle Passu, těch 100 bodů vyjezdíš za chvilku a za každej vyježděnej tank dostaneš nějakých 15 bodů bonus.

Teď se chystají polský medka (zase tanky z říše fantasie, ale co, furt lepší než další ruský variace toho stejnýho). Přidají tomu turbo a celá hra už bude fakt jak formule s kanonem a ne tanky. Snad to neprojde Supertestem.
Možná by na ty podělaný kološmejdy mohli přidat nový typ munice - broky. Udělalo by to menší DMG, ale s pořádným rozptylem, takže by byla větší šance takovýho zmetka trefit. Asi jako když se střílejí divoký kačeny.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny

loading...