Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hraje tu někdo WoT?

Já arty hraju rád :-) Americký, frantíky, nedávno jsem dojel ruský. Jen T92 HMC jsem prodal, pomalá a dlouho nabíjí, to mě nebavilo. Ale rusák je dobrej, vcelku pohyblivej a nabíjí za nějakých 23 sekund, to už je vcelku fofr. Akorát má málo munice, jen 20 kousků.

Včera jsem rozjel německý TD, mám nějaký období, kdy se mi nechce hnát do první linie, ani honit s medkama, kdy dostávám furt nařezáno, takže si vyjezdím Grille 15. Abych nejezdil desítky jen s artama :-) Protože jen na desítkách se dají získat nějaký bony. Za volný zkušenosti a trochu plánů jsem nastoupil rovnou na Nashorna. Plánů je dost, ale i tak je třeba vyexpit moduly a to už je taky dost expů, nechci na to dávat volný, takže budu nucen drandit i Sturer Emila, kterej je prej příšernej. No uvidíme, nevím co čekat, ale tyto bezvěžový (a ještě k tomu papírový) TD mi moc nejdou, někdy s Nashornem nastřílím luxusně, jindy končím s nulou. Zvláště na Westfieldu, kde to křoví funguje jen tak napůl, nesklopím dělo, zasvítím, nestihnu zacouvat, není ani kam. A pak mi to tam smahne arta.

Jak ty seš na tom s prémiovýma tankama, koupil sis nějaký, nebo ses spokojil s tím, co se dalo vyjezdit a případně získat za kredity v Black Marketu?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny