Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hraje tu někdo WoT?

Před chvílí jsem to vypnul. 14 bitev, 4x výhra, zbytek totál v kopru. Furt mě to házelo do výrazně slabších teamů, asi pomsta za úspěšný včerejšek. Průser je, když je v teamu jen jeden spotter a ten se zašije někde u základny. Samozřejmě, enemák si na Lakeville zajede pěkně na cestičku doprostřed a my ani nestihneme bez spotu zajet do města a už nás párali. To pak fakt nejde něco uhrát.
Ale byla dobrá bitva se Škodou T40, sice papírák, ale chytil jsem s ním MM 5-6, během chvilky jsem nastřílel 2200 dmg. Bohužel, zbytek teamu byly opět rajčata a totálně to projeli. Ta škodovka má na svůj tier brutální dmg, 240 na ránu. I když je to papírová krabica, má svoje kvality.

Jinak stále drandím ruskou artynu, ale nemám PÚ, takže to jde pomaleji. Dneska jsem v garáži našel po včerejšku jeden šťavnatý vzkaz, nepublikovatelný, ale něco ve smyslu, ať hraju i něco jinýho, než artyny. Samozřejmě, psal česky, dost ho asi zarazilo, že jsem mu stejně odpověděl. Prča je v tom, že ten trubka má sám asi 1200 bitev na LeFH18B2, takže taky vydatný artynář. Ale jinak staty má obecně mizerný.

A taky vytáhnu prémiáky, abych na nich vyjezdil body do Battle passu a vydělal pár kreditů, protože s devítkou, i když vyhraju a nenastřílím, tak jsem v mínusu. Jeden náboj je za dva litry.
Proto jsem vytáhnul i tu škodofku T40, abych vyjezdil body. Šestky jsou vyježděný rychle a jakmile dosáhneš limitů bodů, dostaneš ještě nějaký finální body navíc, okolo dvaceti.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny