Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hraje tu někdo WoT?

Já XVM nepoužívám. Osobně se koukám, kam jaký tank jede a podle toho už poznáš (samo, že se můžu plést), jaký to je asi hráč. I slabší hráči můžou mít dobrou bitvu a lepší zase špatnou. Včera jsem hrál s francouzským devítkovým lehkým AMX 13 90 na mapě Overlord. Jelikož v nepřátelském týmu byli myslím 2 EBRy, tak jsem zajel na střed a pasivně spotoval. Pokud jsou EBRy, tak ze začátku vesměs vždycky pasivně spotuji a až v pozdější fázi spotuji aktivně případně dorážím tanky, nebo spíš snažím se. Takže jsem se postavil do křovíčka a snažil jsem se svítit. Vedle mě se postavili 2 tanky, ale jaké. Desítkové ruské heavyny, Obj. 277. Samozřejmě, že za chvíli bylo po nich a my dostali na prdel. Už si přesně nepamatuji, ale když jsem se potom na ně díval, tak oba měli něco kolem 2 nebo 3 tisíc bitev.

RNG? Nevím, je pravda, že ten vliv tam je, na druhou stranu se mi ale často nestává abych končil s nulou. Jedna rána ze 3 až 5 výstřelů vždycky projde. Jsou dny, kdy to fakt nejde, to pak měním tank a hraju jiný. Jak jsem psal, že jsem teď expil toho devítkového amerického Pattona, neměl jsem ještě vyzkoumané to nejlepší dělo, tak i přesto jsem skoro vždycky něco nastřílel, i když to nebylo moc. Jeden den jsem měl zase štěstí na týmy, potřeboval jsem si každý den ujet volitelné násobky, ale nebyl jsem to schopný ujet, z 15 bitev jsme vyhráli jen jednou. Když píšeš o tom rychlém zaměření, tak bez domíření střílím často, a stává se mi, že trefuji. Není to pořád, není to ani málo.

To omezení goldové munice je podle mě taky daleko lepší, než snížit alfu. Zrušit ne, protože to by pak některé tanky měly problém probít ty obludy co tam někdy jezdí. Těch tanků co utrpí snížením alfy bude více, asi na to budou trpět nejvíc tanky s nízkou penetrací. Já jsem buď sadomasochista nebo vysraný, ale já goldy nestřílim, jen fakt v nejnutnějších případech a jen pokud vím, že to bude mít nějaký účinek na výhru. Pokud je jasné, že prohrajeme a nemůžu prostřelit a vím, že to prostě projedeme, tak ten gold nenabiju. To má pravdu, že na 10. tieru se nestřílí nic jiného než goldy. Ale překvapilo mě, že se s goldy už střílí i na 5. tieru, a ne málo.

Já mám s tou kooperací jinou zkušenost, spíš chytnu někoho na začátku nebo uprostřed hry a s ním pak postupně postupuji. V pozdější fázi už je to spíš honička za dmg, nebo schovávání se protože už nikomu nezbývá moc HPček. Na psaní v chatu už jsem se dávno vysral, protože to nemá cenu. Rovněž když voláš o pomoc, tak málokdo přijede na pomoc. Několikrát se mi stalo, že jsem se třeba převrátil na bok, a někdo kolem mě jen projel ani do mě nestrčil. Včera mapa Paříž, asi víš, kde je klasický střet těžkých tanků, vepředu hrál ruský desítkový Obj. 277 a já s kolegou v devítkových německých E75. S námi tam byl ještě jeden tank, už nevím jaký. Obj. 277 to tam držel, něco nastřílel, něco schytal, pak už mu nezbývalo moc HPček, couvl a já najel dopředu místo něj. Naúhloval jsem se a odrážel střely a rozdával dmg. Měli převahu, protože tam s těžkýma najeli jejich stíhače devítkový Jagdtiger a Obj. 263 a osmičkový T28 prototype. Vyjížděli na mě a já si naivně myslel, že ten Obj. 277 se bude za mnou krýt a střílet, spletl jsem se. Pomáhal mi jen kolega, který stál za mnou a Obj. 277 se jel ukrýt za barák, kde nemohl vůbec na dorážející tanky vůbec vidět.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny