Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hraje tu někdo WoT?

No kolega se drží při zemi, protože to hraje pro zábavu a nemá potřebu se hnát na vysoké tiery - navíc si nekupuje prémko, takže s tou jedinou osmičkou by byl věčně v mínusu. Ale na Vánoce si koupil pár krabiček a dostal prémiák Firefly VC, pak si vyjezdil Panther M10, takže asi kvůli ekonomice hry jezdí hlavně tyto.

Turbobitvy - já mám XVM, takže vidím, že když je půlka teamu rajčata, pochopím, že dostaneme na prdel. Ale stává se, že teamy jsou vyrovnaný, někdy ba dokonce i ten lepší prostě shoří jak papírovej drak. Osobně za tím vidím vliv RNG, kdy se mi už mockrát stalo, že i když mám na pár metrů zaměřovač zelenej a prostě neprobiju a to i několikrát za sebou. A když to takto padne půlce teamu, tak je to v pasti. Do toho ještě nějaký lidský element, že spotter dobře nasvítí a už se to veze. To už se to pak zvrhne v masakr, kdy vítězící team už jen závodí, kdo si nastřílí víc. Se mi stalo, že jsem se s TD někam zakempil a čekal až nepřítel začne pushovat a mezitím zbytek teamu na druhé půlce mapy projel jak tsunami a já si ani nestihnul vystřelit. Prostě mi nejde do hlavy, jak heavyny o vyrovananých počtech prostě jedni totálně zmasakrují druhý a sami nepřijdou ani o jeden tank.
Jindy jsem s Obj 703 II dal v bitvě 8 tanků, trefoval jsem jak Zajcev, poslední tank byla artyna a čučel jí přes kopeček jen kousek, takovej ten límec okolo děla, jen tak na rychlovku jsem zaměřil, že zkusím vyžrat poslední kill a prásk, dostal jsem ji. To mi RNG asi hodně přálo, protože kdykoliv jindy bych to prostě netrefil.

Pokud jde o goldovou munici, tak souhlasím, je to prostě moc. Na Tieru X už nic jinýho ani nelítá. Tam to stejně není o výdělku, ale o výhře, takže tam ty kredity prostě skoro všichni investují.
Osobně bych omezil množství prémiové munice, třeba tak na 15 - 20% z munice ve vozidle. To si pak každej rozmyslí, zda to vytříská bezmyšlenkovitě na papírový tanky, protože by později chyběly. Ale zrušit, či snížit poškození? Některý tanky by pak byly nehratelný, takový IS-6, Alpine tiger, Panther M10 (směšný pene i alfa, ale má kadenci), nebo i T-43, to má na sedmičku tragický dělo, zvláště když jede proti devítkám.

Kooperace je na publicu výjimka, obvykle nastává až v pozdější fázi, kdy zbývá pár posledních tanků. Jinak skoro nikdo, na začátku bitvy klikneš na kopec, napíšeš "hill is key" a pak zjistíš, že tam jedeš sám.
Osobně se nejvíc snažím o kooperaci, když jedu s artynou - značkuji místo, kam mířím, aby dotyčný věděl, že může nakouknout a spotnout, resp. že má moji podporu. Případně komunikace v chatu, ale jak jsem psal, tohle už pak bývá v pozdějších fázích hry, kdy se snažíme vytáhnout zakempence, případně koordinace obrany.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny