Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hraje tu někdo WoT?

Máš na to všechno vcelku stejný náhled, jako já. Taky nemám rád pomalý tanky, pokud tedy nenabízí něco extra, třeba Liberté má super pancíř.
Stíhače moc nehraju, krom výjimek jako ono SU-130PM, nebo jsem zkoušel odměnový HTC - potřebuju širokej odměr děla, jak musím točit celým tankem, tak mi to nejde. Ale s tím SU se dají plnit mise vcelku bez problémů, díky tomu vysokýmu poškození.

LeFranceHovnomet (leFH18B2) jsem taky dostal z krabiček, je to mrcha, co nabíjí pouhých 8 vteřin a má vcelku velkou průbojnost. Dostal jsem kvůli tomu už pár krásných dopisů do garáže, když někoho zhasnu na jednu ránu v místě, kde by to nečekal (jo, umím s artynou mířit a odhadnout trasu nepřítele a dolet granátu, mám mod ukazující dobu letu granátu).

U toho Lansena mě trochu mrzí, že jsem ho nestihnul vzít i synkovi, já si na něj počkal a hned koupil, než jsem přepnul účet, byl fuč.

Pokud jde o toho Bulldoga - něco jsem na něm nahrál, ale už dlouho stojí - na lighta je poměrně velkej, je to tak napůl medko. Chce to s ním trochu jinej herní styl, než třeba s francouzskýma lightama.

Ohledně toho zlepšování - taky mi to trvalo pár tisíc bitev, než jsem na to přišel co a jak. I když je spousta hráčů "nezlepšitelných". Jeden kolega má asi 2 k bitev a stejně když s ním hraju v četě, tak stojí v křoví, je spotnut, dostane pecku a stejně tam stojí dál, bokem k nepříteli. Ale furt hraje. Na druhou stranu se nehrne do osmiček a výše, kde by měl ekonomický ztráty. Ono to alespoň elimiuje valnou část rajčat a nutí je to zůstat u šestek.

Mimochodem - taky tě sejří ty turbobitvy v poslední době? 15:1, 15:2, 15:3 - to prostě nepochopím, jak to může celej team takto prodat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny