Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hraje tu někdo WoT?

Přesně jak píšeš, 8. tier je většinou jednoúrovňový a to je v pohodě. Americkou desítkovou artynu mám taky, ale tu jsem ještě nevytáhl na bojiště, neměl jsem důvod. Tu M44 si už moc nepamatuji, pravděpodobně mi s ní nešli splnit mise a jinak arty skoro nehraju, tak jsem pokračoval na vyšší tiery. Ještě mám prémiovou francouzskou arty leFH18B2, taky taková srandička. Tu jsem myslím taky získal z krabiček z vánoc. To dělo na SU-130PM není 100%, mě ale prostě přijde lepší než na Skorpionovi G, který trolí více. Otočná věž je pro mě jediná výhoda na Skorpionovi oproti SU. Taky mám spoustu prémiáku nízkých tierů, ale nebaví mě, spíše hraji vyšší tiery.

Jinak to mám stejně, premiáky jsem získával z akcí, maratonů, black marketů, výměných obchodů. Co jsem vyloženě koupil, tak ve slevě Cromwella B, AMX 13 57 a E25. Superperšu jsem měl kdysi taky, toho jsem za něco vyměnil, nebyl vyloženě špatný ale pomalý. Nemám moc rád pomalé tanky, než někam dojedeš banda to vystřílí, nebo naopak když nepřítel nějakou frontu prorazí nejsi schopný utéct. Německého Bulldoga jsem hrál, ten mi nesedl. Jak asi i americké lehké tanky. Lansena jsem nehrál, Schwarzpanzera jsem koupil v Black Marketu taky, i když jsem věděl, že to není moc dobrý tank. Vzal jsem ho na výměnu, až zase někdy bude. Ale vyzkouším ho, jak teď byly slevy, tak jsem ho dovybavil, prdnu tam posádku s E50 a vyjedu s ním.

Díval jsem se, tak já hraju od ledna 2015, ze začátku jsem vůbec nevěděl jak to hrát, neznal jsem mechaniky, prostě nic. Ze začátku mě bavili stíhače, pak zase těžké tanky, potom střední tanky a nakonec lehké. Teď nejvíc asi hraji střední tanky, protože jak si psal lehké tanky zlikvidovali kolozm*di. A lehké tanky mě bavili hodně. Mám v garáži desítkového EBRa ale nebaví mě, vůbec, i to expení pro mě bylo nezábavné. To IS-2S nevím jestli vyexpím, kupovat ho ale nechci, protože co jsem se díval na videa, tak by mělo být stejné jako klasické ISko. Ale pokud někdo potřebuji expit posádky, proč ne. Já jezdím taky občas prémiáky kvůli stříbrňákům, ale hlavně jsem je jezdil kvůli expení posádky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny