Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hraje tu někdo WoT?

Tier VIII je teď hratelný, většinou jsou to jednoúrovňové bitvy, což k množství prémiáků ve hře je pochopitelný a asi nejlepší.
AMX 1357 mám taky, fakt jsem ho koupil, jeden z nejzábavnějších tanků, poškození nic moc, ale 8 nábojů po jedné vteřině, to vyvolá paniku v každým, když to do něj nasypeš. Takový dorážecí asasín. Bohužel, jako všechny lehký tanky, je degradován kolečky.
Nedávno jsem si vyjezdil Typa 64, ten je taky super, rychlý a vysoká kadence.

Americký artyny už jsem vyjezdil, ale desítku jsem nakonec prodal. Neskutečně dlouho nabíjí, takže dost naštve, když netrefíš a pak je to lemra pomalá. Neskutečnej rozdíl vůči devítce, tu mám furt v garáži, i když jsem ji dlouho neprovětral. Za nejlepší arty však považuji M44 - vcelku rychlá a široký odměr děla, takže tolik netrpí na rozměřování při otočení celýho vozidla. Reload 17 sekund. Tu jsem si nechal, pak M53/M55, dále osmičkovou Lorraine (taky pekelně rychlá) a destíkovýho BatChata. Ostatní jsem prodal, stejně bych je nestihnul hrát všechny.

Srovnání SU 130PM vs Skorpion - já mám právě pocit, že to SU má to dělo taky pěkně křivý, občas krtkuje. Skorpiona jsem hrál asi 3 bitvy, mám ho na zkoušku, oceňuji tu otočnou věž, dává to víc možností při obraně.
Cromwella B jsem dnes vytáhnul po dlouhé době, furt dobrej tank. FV4202 jsem koupil synkovi jako kompenzaci, když mu na vánoce nevypadla z krabiček žádná osmička.

Jinak jsem za ty dva roky, co to hraju, nasbíral prémiáků vcelku slušný množství, hodně jich mám zadarmo. Buď z nějakých akcí (Tank Rewards), nebo jiných maratonů, ale to většinou nízký tiery. Osmičky jsem buď získal na Vánoce z krabiček, nebo pak za goldy co mi z nich padly (to je ta Škodovka T27), ale hodně jsem chytil za kredity na Black marketu - M41GF, Lansena, ty jsou dobrý, ale taky Schwarzpanzera, Chryslera GF, ty jsou takový mizerný. Ještě jsem si pořídil Modelku, tu jsem vyměnil za Superpershinga. To byl můj první osmičkovej prémiák, ale časem se stal nepoužitelný (pomalý, slabý dělo), to především kvůli té hromadě nových OP prémiáků. Vůbec jsou nový tanky silnější víc a víc, WG má asi interní soutěž v tom, kdo vymyslí větší bestii. Lansen dává za 300, Burák za 360. Takovej Mutz vůči nim má jen 240 a nabíjí půl hodiny.
Špagetto jsem dostal vypůjčený na měsíc, dal jsem s ním asi 80 bitev, ale asi nejsem cílová skupina. Tank je to dobrý, systém nabíjení je bezva, ale nějak mě to neoslovilo. Pantera je o fous lepší, ale nesype kredity.
Ono hodně záleží na to, co se mi chce hrát. Jeden čas jsem měl období artyn, pak lehkých tanků, teď mě baví těžký tanky. Stejně nejlepší je KV-2 :-)
Teď to hodně střídám, snažím se vytřískat co nejvíc bonů z Battle Passu, takže co jsem vyjel, to jsem dal k ledu. Bohužel, KV-2 bylo vyjeto za chvilku.

Obecně hodně drandím prémiáky, protože kreditů není nikdy dost. Od toho tam vlastně jsou, že.

Jo a dneska jsem si pořídil IS-2 S. Vyjezdil jsem to na 75% slevu a dal za to 1500 goldů. Grind na 100% slevu se mi fakt nechce absolvovat, za těch pár korun mi to nestojí. Ale tank to není špatnej, jen je to sedmička a tak si před bitvou prostě počkáš.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny