Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hraje tu někdo WoT?

V současnosti nejraději hraju 9. tier, protože jsem občas i na topu. Zlepšil se i 8. tier. Nejhůře je na tom asi 7. tier. Na Leoparda se někdy vrhnu. Z německých tanků není právě špatná E 50 a taky těžký E 75. Tiger ať už 7. nebo 8. tier jsou dlouhodobě bída. Německé lehké tanky mi taky nesedí, podle mě nejsou nic moc. Kdysi, z počátku jsem dost hrál Stug III G, s dobrou posádkou to byl zabiják, nebyl problém ani tier 7. Je to vlastně můj první tank s kterým jsem udělal 3 znaky na děle. Pak jsem si ještě oblíbil Rhm Borsig, přesné dělo, dobré camo, ale ten už taky nehraji. Dlouho jsem si přál E 25, pak se mi ho podařilo získat a ten mě bavil hodně, v současnosti už ho moc nehraji, právě kvůli ne moc dobrému matchmakingu 7. tieru a taky přibylo dost "oblud" na 8. tieru.

S artynama jsem začal kvůli misím, začínal jsem s Frantíkama. Taky mi vyhovovala rychlost nabíjení a mobilita. B-C 155 58 jsem hrál ještě před nerfem, kdy mezi výstřely byl kratší čas než v současnosti, to bylo super, dokázal si udržet tank na detracku a bušit do něj. Před nerfem jsem taky dost hrával britskou FV304, kdo pamatuje byla daleko menší, rychlejší a rychleji střílela. Když jsme byli v četě byla to fakt sranda. Z artyn mám na 10. tieru rusáky, američany, francouze a momentálně expím německou arty na 8. tieru, ale jen sporadicky, nebaví mě. Každopádně jestli tě baví artyny, tak ti doporučím americkou devítku M53/M55, za mě nejlepší artyna ve hře. Poměrně mobilní, poměrně rychle nabíjí na to kolik dává DMG, má otočnou věž, takže zaměřování je opravdu rychlé.

Oblíbené premiáky? Jo, to byla právě ta E 25, pak mě dost bavil francouzský lehký tank 7. tier AMX 13 57. Nemám sice Liberté ale mám AMX M4 49, takže stejný tank akorát bez vlastního maskování a ten mě baví taky, ten si občas zahraju i teď. SU-130PM mám taky, solidní stíhač. Srovnávali ho se Skorpionem G, ten mám taky ale to dělo je podle mě otřesné, aspoň mě dost trolilo a není tak přesné jako u SU, a navíc Skorpion svítí snad přes celou mapu. Pak mě dost bavila ruská T-34-85M, což je výborný tank, ten si zahraju i teď. Dále mě bavil německý těžký Löwe, čínský lehký Type 64, čísnký těžký 112, super pancíř, solidní mobilita ale otřesné dělo. Z britů samozřejmě Cromwell B a taky není špatný FV4202. V současnosti asi pro mě nejlepší premiák italské Progetto 46, ten hraju hodně.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny