Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hraje tu někdo WoT?

1. Standard B je skvělý, ten mě bavil.
2. Nehrál jsem
3. Škodovka je moje nejmilejší devítka.
4. Obj 430 mi nesedl, možná to bylo tím, že jsem to ještě tolik neuměl, ale dost hořel, ale vyjezdil jsem ho na 430U.
5. Ještě jsem k němu nedošel, ale neláká mě, IMHO na medko dost papírový.
6. Nemám ho v topu, ale přestal mě bavit, nevím, kdy ho dojezdím
7. Ještě jsem švédy vůbec nezačal.
8. T-54 super
9. Taky jsem ještě nehrál

Z druhé tabulky jsem měl Leoparda PTA, ale přeskočil jsem ho za plány na desítku (a toho jsem vytáhnul asi jen 2x). Nějak mi to s ním nešlo. Vůbec mě německý tanky nebaví, nevím proč, Tigera II jsem taky přestal hrát, s SPIC je to vyloženě trápení.

Aktuálně mám chvilku arty období, snažím se dotáhnout na desítku rusáky. Dnes jsem koupil devítku. Trochu mě štve, že od sedmičky do devítky mají všechny ruský arty na výběr jen dvě děla - jedno rychlý, jedno silný. Raději mám to rychlý, dává 3 rány za minutu. Jo a rychle zaměřujou, to je asi vlastnost ruských artyn.

Když už jsem u artyn, tak desítkový francouz BC 155-58 je můj nejoblíbenější, ten zásobník a vysoká mobilita mi velmi vyhovuje. Dát tři rány a změnit pozici na opačný konec mapy, nebo zdrhnout, když se to na jednom konci podělá.

Máš nějaký oblíbený prémiáky?
Měl jsem vysněnou Škodu T27, ale docela mě zklamala, uvítal bych buď lepší mobilitu, nebo větší alfu. No alespoň reload má rychlej.
Z vánočních krabic mi vypadnul Obj 703 II a SU-130PM, oba dobrý. Ale za bony jsem si pořídil Liberté a super tank, IMHO podceňovaný.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny