Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Deus Ex: Mankind Divided

Zdar,

zacal jsem hrat Deus Ex: Mankind Divided, jenze jak jsem se ted po uvodni misi dostal do Prahy, tak mi to neustale mrzne a hra spadne, neda se to hrat. :-/

Mam tam beta cestiny, nehral jste to nekdo s tou beta verzi? Nemuze za to ta cestina? Bohuzel dokoncena cestina funguje jen s DLC a ty ja nemam a porizovat nechci.

Hra samotna pritom vypada podobne jako predchozi Human Revolution a hratelny by to pro me nejspis bylo, jenze pro zmenu to pada. :-/

Předmět Autor Datum
Já to nedávno nainstaloval a začal hrát (jen první misi), nějak jsem ztratil orientaci v jakési mlze… nový
L-Core 27.04.2020 17:56
L-Core
Tam to bylo ok, zacalo to padat az v Praze, ta boure je v uvodni kapitole, coz je v podstate jen vys… nový
RedMaX 27.04.2020 22:11
RedMaX
[error] Poresil jsem to. Problem je v DirectX12, hra umi i DX11 a s tim to nepada. Jinak, jak jsem… nový
RedMaX 03.05.2020 17:43
RedMaX
Dohral jsem to, ale nevim teda, jestli bych to doporucil. Spatna hra to neni, ale dost veci je otrav… poslední
RedMaX 16.05.2020 00:44
RedMaX

Já to nedávno nainstaloval a začal hrát (jen první misi), nějak jsem ztratil orientaci v jakési mlze nebo písečné bouři (nebo co to bylo), pak jsem to vypnul a už/zatím jsem se k tomu nevrátil.

Nepadlo mi to ani jednou, do Prahy jsem se ale nedostal.

Tam to bylo ok, zacalo to padat az v Praze, ta boure je v uvodni kapitole, coz je v podstate jen vysvetleni, jak to hrat. Hned za tou bouri uvod konci a presunes se do Prahy. Jak zacne ta boure, tak sjedes vytahem dolu a nabehnes k te helikoptere, ze ktere z druhe strany odendas baterku a pak uz mas animacku a konec kapitoly.

[error]

Poresil jsem to. Problem je v DirectX12, hra umi i DX11 a s tim to nepada.

Jinak, jak jsem hledal reseni, tak jsem se dozvedel, ze Deus Ex: Mankind Divided je optimalizovano na Radeony, asi AMD zaplatilo. S NVidiema to zlobilo hodne lidem, ale vetsinu chyb vyresili novejsi ovladace, coz mam.

Jinak teda hra je extremne neoptimalizovana, na to, ze je to hra z 2016, tak GeForce GTX 1080 to nedava na 2560x1440 se zapnutym MSAA ani na nejnizsi uroven normalne na 60 FPS. Pravdepodobne bych musel hrat na fullHD, coz u me nedava smysl. Obcas teda jsou tam neostrosti a hrany jsou taky dost viditelne. Jako vyslovene osklive to nevypada, ale treba na grafiku Zaklinace 3 to nema ani v nejmensim.

Stejne tak nacitani lokaci, na to ze mam SSD, tak bych si predstavoval jinou rychlost, tady to trva minuty, nechtel bych tuhle hru hrat na obycejnem HDD, to musi byt dost silene.

Co se tyka hernich problemu, tak uplnou silenosti je propadani predmetu a osob do sebe, coz casto znemoznuje tichy postup, kdyz potrebuju odtahnout omraceneho nepritele, ale on se mi zasekne ve dverich a podobne. Jinak ale zatim vypada hra pomerne zabavne podobne jako predchozi dil Human Revolution.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru