Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zaklínač 3 pro akční hráče?

Hodně jsem hrával adventury a RPG, ale teď na "stary kolena" hlavně akci. Akci s RPG prvky proč ne vylepšit si zbraně, zbroj, schopnosti, ale nepřehánět to s tím. Akci s příběhem, proč ne, ale příběh nastínit ne ho rozkecávat na stovky stránek. Zaklínač 1 se mi nelíbil hlavně kvůli nekonečnému, smysl nedávajícímu, nikam vedoucímu blábolení, blábolení a blábolení, ktery jsem později až už mi z toho hrabalo přeskakoval neustálým klikáním a po upadnutí prstu kecy stále dál pokračovali, proto jsem hru pustil k ledu. Takže se chci zeptat jestli u mě má cenu Zaklínače 3 vůbec zkoušet, protože bych řekl ze NE :(. Ale koho by hodnocení 10z10 za hlavní hru, 9z10 za dlc a pochválení hry od kamarádova kamaráda (neznám ho) nelákalo že?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak jste mě přesvědčili že je to asi dobrá hra, ale ne pro mě. Na dálku mi ji doporučil přítel kamar… nový
Boss_1 18.04.2020 04:30
Boss_1
oko727: Co je "Borderlands" a ostatními doporučený "Kingdom come deliverence" se čučnu. Je snad na s… nový
Boss_1 18.04.2020 04:58
Boss_1
Kingdom Come: Deliverence je RPG jak řemen a řekl bych že i hardcore v porovnání s jinými "konvenční… nový
oko727 20.04.2020 11:40
oko727
Tohle není o akci. Nejdřív bych doporučil přečíst všechny knihy (minimálně ságu o Ciri) a pak teprve… nový
Depaje 18.04.2020 23:31
Depaje
Knihy nejsou potreba, pokud hral clovek vsechny tri Zaklinace. Hrat jenom Zaklinace 3 bez dalsi prup… nový
RedMaX 19.04.2020 11:23
RedMaX
To je sice pravda, ale i když dáš Zaklínače 1, 2 a 3 tak oproti knihám víš "kulový". Už si moc nepam… nový
Depaje 19.04.2020 11:27
Depaje
Na pochopení hlavní linky to není potřeba, ale aby sis hru 100% užil tak už jo. nový
Al Capone 19.04.2020 15:18
Al Capone
Ikdyz jsou to knihy pekne napsane a napinave, nejak netusim, co by mi daly ke hre navic. Za predpokl… nový
RedMaX 19.04.2020 23:05
RedMaX
Třeba když narazíš ve hře na knihy a máš tam narážky na děj z knih, stejně tak i v rozhovorech atd..… nový
Al Capone 21.04.2020 13:41
Al Capone
No ja to cetl i hral vsechno, u Zaklinace 3 jsem obcas s necim uplne nevedel a rikal jsem si, sakra,… nový
RedMaX 21.04.2020 17:33
RedMaX
Zkus Warframe, mas to na steamu a je to zadarmo. Akce habadej a vylepsovani si taky uzijes. Je to hl… poslední
Dwane Dibbley 24.04.2020 10:08
Dwane Dibbley

Tak jste mě přesvědčili že je to asi dobrá hra, ale ne pro mě. Na dálku mi ji doporučil přítel kamarádky mé přítelkyně (neznááám), takže to nestačí k tomu abych ji zkusil. Teď třeba dost pařím "Assassin's Creed Odyssey" akční RPG které RPG prvky ztratilo, protože po úrovni 50 už nejde postoupit dále a u blábolení jsem si postupně spíš četl jen konce dialogů a radši plnil v nich vykecané úkoly (zabij, dones, ...). Ale rozhodně to bylo akčnější než AC 1,2,3, ... (další neznám) to mi nikdo nevyvrátí. Zbytečně moc jsem se zamiloval do her kde je RPG minimální a příběh nastíněn spíš hororově, takže nedám dopustit na R. Evil, S. Hill, Ait Dark, DmC - Devil May Cry,... Třeba Amnesia, Penumbra, Outlast, ... jsou hororovy? No to jistě jsou, ale zase hrát za "hrdinu" co je naprosto bezmocný a jen se krčí v rohu je to snad fér? Podle mě není, takže u těchto her jsem taky nemohl vydržet. "Serious Sam 3: BFE" boože to je super hra, ale pravda to už je jen akce. Proč ta pařba nemá po těch letech pokračování? "Serious Sam 4: Planet Badass" nevypadá podle všeho na netu jako pokračování, nebo to je dobré pokračování?

oko727: Co je "Borderlands" a ostatními doporučený "Kingdom come deliverence" se čučnu. Je snad na světě hráč kterej by neznal "Far Cry"? Tak to těžko. Akční a otevřenej svět, to rozhodně, ale že by hra obsahovala PRG prvky, to si nemyslím a hrál jsem všechny díly a až do konce, narozdíl od prvního Zaklnače :-).

Kingdom Come: Deliverence je RPG jak řemen a řekl bych že i hardcore v porovnání s jinými "konvenčními" RPG hrami, takže to bych taky moc nedoporučoval. Borderlands je FPS hra s relativně otevřeným světem, pěknou komixovou grafikou (ta ale nemusí každému sedět), obsahuje RPG prvky, ale nejvýraznější na této hře je asi kooperace, takže je lepší ji hrát s někým ;-) Pokud jde o sérii Far Cry, tak od třetího dílu se ve hře vyskytují docela výrazné RPG prvky, jako levelování, strom skillů, farming + crafting, inventář apod.
Assassins Creed Odyssey mi přijde taky jako regulérní RPG hra. Je tam i očividná inspirace právě zaklínačem 3. Hra mě bavila a dohrál jsem ji, ale opět je to dost natažené častým cestováním a dialogy.

Ikdyz jsou to knihy pekne napsane a napinave, nejak netusim, co by mi daly ke hre navic. Za predpokladu, ze jsem hral 1,2,3. Ale mohu se mylit, hral jsem hry jen jednou a na druhe hrani se teprve chystam - urcite ne letos, to by ty koronavirove prazdniny musely byt dele nez tri tydny, o nam v praci dali. :-/

No ja to cetl i hral vsechno, u Zaklinace 3 jsem obcas s necim uplne nevedel a rikal jsem si, sakra, jak to v tech predchozich hrach bylo. Nekdy naopak jsem si rekl, jo, jo, to si pamatuju z dvojky, .... Ale ze bych tam nasel nejake odkazy na knizniho Zaklinace, nevim. Tim rozhodne nerikam, ze nemas pravdu, jako znalec to jiste vis lepe nez ja, ovsem jsou to drobnosti, ktere rekreacni hrac jako ja ani neodhalil a jak rikam, pritom to mam projete cele herne i knizne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru