Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nepovedena konzolovka Brothers: A Tale of Two Sons

Zdar,

spis info nez dotaz.

Zacal jsem hrat na PC puvodne konzolovou hru Brothers: A Tale of Two Sons a nedoporucuju. Nepovedlo se to prenest na pocitac a je to silene amaterske.

Prvne to nema zadnou konfiguraci ve hre. Takze mi to hralo 4:3, hra neni tak stara a v dobe kdy vysla bylo 16:9 normalne rozsirene.

Pak jsem zjistil, ze je treba po kliknuti na "Hrat" na Steamu vybrat ne hru ale launcher a tam je config, dost ubohy teda, ovsem rozliseni se nastavilo na 1920x1200 a neslo tam hodit quadHD ani fullHD. Nakonec jsem zjistil, ze je treba jit do textoveho konfiguraku ve slozce Steamu:

\SteamLibrary\steamapps\common\Brothers - A Tale of Two Sons\P13\Config\DefaultEngine.ini

a zmenit tam v [SystemSettings]

ResX=1920
ResY=1080

cimz je problem zda se vyresen.

-----

Ovladani hry na klavesnici je mirne receno debilni, protoze je to konzolovka, tak jsem to chtel ovladat gamepadem. Jenze nelze, hra gamepad nepodporuje, nikde se neda nastavit. Takze uplne na prd, kdyz konzolovka neumi na pocitaci gamepad. Hledal jsem na netu a na Steamu bylo reseni. Hra vyhledava gamepad automaticky a ne vzdy se ji to podari najit a proto zvoli klavesnici.
Restartoval jsem Steam, zapnul gamepad a az po te hru a najednou to na gamepadu slo. Bez restartu Steamu, jak jsem to zkousel nejprve to nefungovalo.

-----

Jaka je samotna hra zatim nevim, ale moc toho neocekavam, kdyz uz prvni spusteni je takovy amaterismus. Sakra zase jsem projel 3 Eura za blby nedodelek. :-/

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Bych je zabil za ten konec. Ale jinak super, byla tam jedna utikaci pasaz, ktera byla v singlu dost… poslední
RedMaX 31.03.2020 15:16
RedMaX

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru