Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kingdom Come, poznatky

Musíš jít za šermířem ať tě naučí. To máš jak s rybama, chce to trpělivost :)

[89229-mapa-png]

Prvně mu řekni ať tě naučí se krýt = ve správný moment (když je zelený střed) zmáčknout LB. (pri vycvyku dostavas i body za silu, obratnost a podobne coz ti zvysuje schopnosti - jsi rychlejsi, silnejsi etc)
Jak umíš kryt, tak se učíš první útoky, ty jsou jednoduché třeba seknout doleva a doprava udělá útok na hlavu, a postupně se učíš nové. Ale některé se zdají už docela komplikované jako doleva doprava šikmo dolů a píchnout, nebo : dolu + 2x pich = chytnes mec za cepel a probodnes utocnikovy hrud.
Pak technika nemusí být stejná pro dlouhý nebo krátký meč.
(Muzes utocit a branit se i bez toho, aniz by ses neco ucil, ale naucit se par figlu je jen k dobru, pak bez problému slozis i 3 protivniky zaraz. Pozor ty figle funguji jen kdyz je mas naucené, jinak ta urcita kombinace fungovat nebude.)

Já jsem začal krátkým mečem a vždy mě zabili, pak jsem došel na to, že potřebuji dlouhý meč, nebo krátký + štít :-)
(kdyz budes mit jen kratky mec a budes se snim branit bez stitu, tak bude rychle poskozen)

Muže se to zdát komplikované, ale učíš se to postupně tak to těžké až tak jak se zdá není. Pár naučných seku a protivník leží uz po 2 ranách. (Tekken na PS1 a kombinace utoku byl podstatne tezsi :-)
PS: Pro cvičení bych ti doporučil trénink s dřevěným mečem, neubírá to na zdraví, neničí materiál a můžeš zkoušet co chceš.
(mě se to naopak velmi líbí a je to konečně něco jiného jak chodit a mačkat B nebo Y. Na klávesnici bych to ale hrát nechtěl) .

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny