Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kingdom Come, poznatky

Nastavil jsem hru úplně na maximum, vše na ultra, maximální dohlednost, zrušení v-sync. Rozdíl mezi "velmi vysoké" a "ultra" nevidím, ale asi nějaký bude.
Ten screenshot je z té vlečky se senem hned na začátku hry, jak z ní jakýsi vesničan odebírá seno vidlemi, cca 100 metrů od rodného baráku, přiblížil jsem se k ní na nejmenší možnou vzdálenost. A vypadá to tak je na snímku. Jo, když poodstoupím na pár metrů, vypadá to pak normálně. Zkus tu hlavu do sena taky strčit :-) Zkuste to i jiní a napište.

HD textury mám stažené a aktivované. Rozmazání pohybu ve všech hrách vypínám, i tady.

Teď jsem zkoušel další věc: rychle jsem běžel k stojícímu vesničanovi se slaměným kloboukem a zastavil se metr od něj. Jeho klobouk mění texturu od nejmizernější po nejlepší ve třech krocích (bída - střed - OK), ta změna trvá asi 0,5 až 1 vteřinu. HDD přitom hrčí jak o život (když se rychle pohybuji a otáčím se).

Možná/asi by pomohlo to mít na SSD, ale to nedám, 60GB je moc, to mě ta hra zas tak neuchvacuje. Třeba časem, za pár let, až budou mnoha TB disky běžné a levné.. A nebo už to nestíhá CPU/GPU/RAM, ultra nastavení všeho.

Jinak, nic proti té hře nemám, jen jsem zkoušel její technické limity. Celkově vypadá podle mě normálně, ale zatím jsem jen v té uzavřené vesnici, nenašel jsem za tu chvilku východ z ní, žádný úkol jsem neaktivoval.

Když vyšlo Crysis 2, také jsem to porovnával s jedničkou - a taky dvojka prohrála (třeba listí na stromech z blízka), přestože město je jednodušší než příroda.

Že Far Cry 5 oproti KCD vypadá graficky mnohem líp, to si opravdu myslím.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny