Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lagujicí Divinity Original Sin 2

Dobrý den.
Nedávno sem si zakoupil na steamu hru Divinity Original Sin 2. Hlavně kvuli přidání oficialní češtině kterou přidali posledním lednovým patchem.
Během hraní se hra stává skoro až nehratelná. Hlavně v náročnější scenerii hra zamrzává i a na několik vteřin. Skoušel jsem všemožné snížení grafiky bez vlivu. ruzné doporuručení co sem našel přímo na fóru Larinu nic nepomhlo. pokud někdo má podobnou skušenost a povedlo se mu to nějak odstranit prosím o odpověď.
předem děkuji. Zdejv
Moje pc - Notebook Dell Inspiron 15 G5 (5587) i7-8750H, 16GB, 256(ssd)+1000GB, 15.6", Full HD,nVidia GTX 1060, 6 GB, Win10

Předmět Autor Datum
Tohle se mi stávalo když se mi zahřál notebook. Aktuální ovladače. Správné nastavení Geforce setting… nový
CreativanDevil 07.02.2020 21:08
CreativanDevil
Otevřít a vyčistit od koberců prachu, stahnout omezovač FPS RTSS, podepřít notebook, odstranit spywa… poslední
Sempron 08.02.2020 00:04
Sempron

Tohle se mi stávalo když se mi zahřál notebook.
Aktuální ovladače. Správné nastavení Geforce settings a ovladačů Notebooku. Chladící podložka. Maximální fan výkon a notebook bez prachu a s funkční chladící pastou. Tyhle věci mi pomohli.
Také pokud nemáš skoro žádné uložiště tak se to může stávat. Promazat %temp% může pomoct.

Otevřít a vyčistit od koberců prachu, stahnout omezovač FPS RTSS, podepřít notebook, odstranit spyware a malware treba pres malwarebytes, aktualizovat ovladače. Můj notebook mi nestíhá ani náhodou vytápět ruce natož místnost, asi vypnu vsechny ty antiwindows10 udelatka co mam na notebooku, zapnu windows update a nataham si taky nejakej ten spyware do OS protoze mi je fakt zima :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru