Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jdou offline For Honor a The Division

Pisnu to sem, ikdyz jsem dotaz zacal na The Division, ktera se mi vubec nelibila a hru hrat nebudu, za me dalsi divna ubisofti hra. Naopak For Honor jsem dohral uvodni singleplayer kampan a ted se k ni asi vratim, s touhle hrou me Ubisoft mile prekvapil. Ikdyz teda mel bych hrat AC3, abych s tim taky pohnul, no nevim, je toho furt hodne, ikdyz mi to trochu ubyva.

Nicmene jak jsem psal do tohoto vlakna, v mezicase jsem dal Dishonored 2 a Dishonored 2,5 (Death of the Outsider). U tehlech her obou musim rict, ze to bylo dobre, ale ne tak dobre jako prvni Dishonored.
Co jsem na obou hrach nepochopil, byly konce misi, kde byl soupis toho, jak se mi v misi vedlo. Ja to hral pro me nejvic zabavnym stylem na priskrcovanou. Za celou hru jsem jedinkrat nepouzil lekarnicku, zadny granat, jenom psy jsem sejmul sipkama a parkrat jsem nekoho poslal do bezvedomi elektrickym vybojem. Uplne nejvic se mi zadarilo ve finalove misi Death of the Outsider, kde jsem se vsem bud vyhnul nebo je priskrtil a nesejmul jsem vubec nikoho, z me strany nadseni, ze se mi to tak povedlo bez zabiti. Konec mise a pocet zabiti 1, to me teda rozcarovalo, ze jsem na 100% presvedcenej, ze pocet zabiti NULA a ono hovno. Proste nechapu, ale i tak furt dobry hry. Akorat si myslim, ze ty rozdilny konce jsou od vyvojaru trochu podvod, protoze jsem koukal na youtube na cloveka, ktery tam hral vyvrazdovacku a zajimal me jeho konec a protoze stejne jako ja finalovou postavu nezabil, tak mel konec uplne stejny, takze pekny kecy, ze jsou konce ruzne, podle poctu zabiti, maximalne dva konce jsou tam vic nic.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny