Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Watch Dogs nefunguje grafika

Zdar, po zklamani se Sniper Ghost Warrior 3 jsem si rekl, ze zkusim tuto hru, ale teda nevim. Ono to bylo bud k necemu zadarmo nebo uplne zadarmo v nejake akci, takze vcelku je to jen pokus, protoze proste klony typu GTA mne jednoduse nesedi. Vyjimkou budiz Mafia a Mafia 2, ty me jako jedinne bavily.

Jenze velky technicky problem: Kdyz spustim hru a jdu, tak jakoby zacnou kmitat nektere objekty, jednou jsou to domy, po druhe objekty v ulici, auta a podobne. Nevedel jsem jak to popsat, tak me napadlo, ze vam to natocim, ale kdyz zmacknu klavesovou zkratku pro zahajeni streamu, tak to prestane a kdyz nataceni zrusim, tak to za chvili zase zacne. Hledal jsem to pres google, ale par izolovanych komentaru v podobnem stylu zustalo bez odpovedi a jinak nikde nic.
Mne to same delal i AC Revelations a tam jsem nasel reseni smazat systemdetection.dll a od te doby byl klid a hra jela perfektne. Ve Watch Dogs jsem nasel systemdetection64.dll, ale kdyz ho smazu, tak se hra vubec nespusti. Bohuzel jinak nevim, co s tim a hrat se to neda.

Hardwarem to nebude: i7-6700, GTX1080, 16GB RAM, SSD. Mozna leda, ze mam hardware prilis vykonny na tu hru. Tak jedine me napada, kdyby to nekdo s podobnym hardwarem a systemem Windows 10 odzkousel. Jenze museli byste odehrat celou uvodni misi na stadionu, protoze tam to nedelalo, zacalo to az ve meste nebo mit starsi ulozne body ze hry.

Jinak teda holt nic, ale mimochodem stejne by me to rozcilovalo ta hra. Konkretne teda auta, vsechny auta ve hre totiz jezdi zhruba 10km/h. Prehanim, jeste mene, v podstate jsou stejne rychla jako chodci. Tudiz sednout do auta, kdyz mam nekam dojet je taky utrpeni, protoze vlastne furt klickuju mezi auty. Maximalne me napada, ze je to soucast toho problemu co mam a ze mi tu treba napisete, ze auta vam tam jezdila rychle, pak teda holt smula a leda dat do PC starou GTX570, coz se mi vubec nechce predelavat. :-/

Předmět Autor Datum
Skus sa pohrať z nastavením hry hardware máš dobrý výkonom to nebude nemáš niečo takéto ? https://ww…
Sova123 01.12.2019 15:29
Sova123
Nemam, u me to jakoby poskakuje. Je to podobne jako v tom Revelations, akorat to skakani obrazu neni…
RedMaX 01.12.2019 17:45
RedMaX
Mám podobný PC, jen nV1070Ti/8GB VRAM. Vše nastaveno na úplné maximum, 1920*1200. Zkus toto: https:…
L-Core 01.12.2019 18:39
L-Core
Diky, nainstaloval jsem ten mod a "poskakovani" zmizelo, ale misto toho byly budovy naproti ulice ro…
RedMaX 01.12.2019 20:16
RedMaX
Tak ona je asi noc. :-D Prset prestalo, ale furt je tma. Asi budu potrebovat pomoct, co mam v te hr…
RedMaX 01.12.2019 20:47
RedMaX
Tak nic, uz to zase kmita, staci zobrazit mapu a vratit se zpet do hry a prestane to, ale jen na chv…
RedMaX 01.12.2019 21:21
RedMaX
To hraješ na W10?
davidrome 02.12.2019 09:52
davidrome
Ano, na Windows 10. Mas nejake info, ze to na Windows 7 funguje lepe? Neni problem pro me to vyzkous…
RMX 02.12.2019 10:27
RMX
To ne, jen mě to zajímalo. Mám taky W10 (herní nutnost) a tuto hru jsem chtěl někdy v budoucnu zkusi…
davidrome 02.12.2019 10:53
davidrome
Na W10/Pro/64 nemám ve Watch Dogs žádné problémy. poslední
L-Core 02.12.2019 12:46
L-Core

Diky, nainstaloval jsem ten mod a "poskakovani" zmizelo, ale misto toho byly budovy naproti ulice rozmazane jakoby byly vzdalene ne par metru ale kilometr daleko. Vypnul jsem hloubku ostrosti, coz problem spravilo. S cim mam trosku problem, ze zacalo prset a hra neskutecne potemnela, lidem dva metry ode me nevidim do obliceje, jaka je tma.

Zkousel jsem si hrat s nastavenim a moc tam zmeny nejsou, tak jsem take vsechno vratil na maximalni, akorat tu hloubku ostrosti a pohybove rozmazani mam vypnute. Hraju na celou obrazovku s VSyncem na 1 snimek, coz je u me zamknutych 60FPS.

watch-dogs-config.exe se mi uplne nechce, preci jen exac predpokladam, ze mas odnekud z internetu, co to ma delat?

Tak ona je asi noc. :-D Prset prestalo, ale furt je tma.

Asi budu potrebovat pomoct, co mam v te hre vlastne delat?

Ja beham po ulicich a sem tam nekoho, kdo udelal nejaky zlocin dostihnu a zmlatim obuskem. Pak jak chodim a skenuju, tak mi to napise treba "v kontaktu s potencionalnim zlocincem", tak jsem za nim sel docela dlouho, ale nic nedelal, jen chodil. A potom obcas je modrej trojuhelnik a s tim mam taky problem, bud tam nabehnu a zlocinec zacne delat jako ze nic a rekne mi to, ze si me zlocinec vsimnul a k nicemu nedoslo nebo cekam za bukem, jenze treba ted proste prisel chlapek k druhemu, vytahl bouchacku a zastrelil ho, no ja ho nasledne spacifikoval, ale pry, ze jsem mohl zlocinu zabranit, coz teda nechapu jak.

Tak nic, uz to zase kmita, staci zobrazit mapu a vratit se zpet do hry a prestane to, ale jen na chvili. Musim rict, ze stejne ty hre vubec nerozumim, nekam jsem dosel, neco jsem kliknul a napsalo to, jestli chci digitalni trip a pak tam byly takovy sloupce nahoru a k tem jsem se mel dostat nez me uvidi nejaky lidi s celovkou, totalne ujety, nerozumim vubec gameplayi te hry. Pak zase jsem se dostal k ruzovemu bodu a jestli chci spustit vyuku "Cash run", tak jsem na to kliknul ale nic se nestalo a psalo to od te chvile v tom miste "Nedostupne".

Myslim, ze tohle opravdu vynecham. Jen kdyby nekdo prisel na to, proc tam zlobi ta grafika, tak to by me samotneho zajimalo, to bych rad vyresil.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru