Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zase je ten AC Brotherhood nesrozumitelny

Zdar,

kdyby nekdo rychle vedel, dalsi nasiraci hra v rade Assassins Creed 2 Brotherhood, prekonal jsem spoustu momentu ve hre, ktere maji cloveka nasrat a dari se ji to, ale ted si mam vybrat vhodne misto v teatru, kdyz chteji zabit herce Petrucia a idioti k tomu nedali zadnou napovedu, takze uz tam po 20te chodim a hledam a nic. Este ke vsemu tam dali casovy interval 20 sekund, takze to nedam asi nikdy.

Tak kdyby nekdo vedel, ja to jdu mezitim hledat na youtube, jestli to nekdo nenahraval.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Co na tom nechapes? Cely cas tam mas napovedy, to by zvladlo aj decko.
Michal2 17.11.2019 14:01
Michal2
Cely cas tam mas napovedy, to by zvladlo aj decko. Co tohle: https://www.youtube.com/watch?v=h2kk6…
RedMaX 17.11.2019 23:40
RedMaX
Uz jsem ti rikal, ze ty nejsi prumerny hrac. Tvoje "problemy" prumerny hrac nema. nový
Dwane Dibbley 18.11.2019 08:24
Dwane Dibbley
Aby existoval průměr, tak dobrý hráče musí vyvažovat ti špatní. A dobří hráči sem nechodí plakat s k… nový
Prasak 18.11.2019 10:04
Prasak
Ale i špatní hráči nebrečí u každé hry. nový
Al Capone 18.11.2019 12:06
Al Capone
U každého spektra existují i nejzazší konce. nový
Prasak 18.11.2019 12:55
Prasak
A zrovna na české poradně se ukáže snad nejhorší hráč na světě. Neskutečný :-))) nový
Al Capone 18.11.2019 13:10
Al Capone
Prumerny hrac nema problem prakticky se vsim narocnejsim, nez podrzet jednu klavesu na pul vteriny.… nový
Dwane Dibbley 18.11.2019 12:18
Dwane Dibbley
Tot otazka, podle me si neuvedomujes, ze vetsina osazenstva ruznych hernich debatnich krouzku, at uz… nový
RedMaX 18.11.2019 20:25
RedMaX
Zaver hry, mam se dostat do basiliky za 4 minuty, to neni problem, ale hra odmita pokracovat dal, do… nový
RedMaX 21.11.2019 21:38
RedMaX
Debilni hra, bez youtube nedohratelne. Navic zase gameplay ukrad kone a dojel tam na misto, kdyz byl… nový
RedMaX 22.11.2019 00:19
RedMaX
No nic, absolutne bez napovedy, na konci skacete a nemate sanci to dat, pokud nejste hardcore hraci.… poslední
RedMaX 22.11.2019 00:41
RedMaX

Cely cas tam mas napovedy, to by zvladlo aj decko.

Co tohle:

https://www.youtube.com/watch?v=h2kk6zHOiAA

cas 3:45

Absolutne nulova napoveda, bez youtube to prumernej hrac dat nemuze. Drsnej hardcore, coz proste serie AC je!

---
Doufam, ze nevadi, ze nesplnim ukoly cechu zlodeju, protoze jinak to nedohraju, neuveritelny, myslim, ze neco jsem v zadne hre nedokazal tak skvele, tak dokonale jako ukol cechu zlodeju, presto je bez sance, abych dobehl vcas. Pocitam, ze musi byt clovek superman, aby to dal. Nemohl jsem to najit, ale nakonec sice ve spatny kvalite, ale preci:

https://www.youtube.com/watch?v=3s8tVdzyw1M

K tomu teda poznamka, ze zase hraju jinou hru nebo proste lidi pouzivaji nejake cheaty, protoze presne to co dela ten clovek, myslim, ze i stejne dobre co se tyka rychlosti a presnosti jsem to take zkousel, ale nejde to, pokud nezabijim v prubehu behu strazne, tak ti me trefi kusi klidne ze 100 m na prvni dobrou a tudiz okamzite pad na zem a konec nadeji. Kdyby to opravdu v te hre fungovalo tak, jak to ma v tom videu, tak bych to zvladnul taky. :-/

Tot otazka, podle me si neuvedomujes, ze vetsina osazenstva ruznych hernich debatnich krouzku, at uz tady nebo na Steamu nebo jinde tvori nadprumerni hraci. Neberes cele siroke spektrum lidi, co hraje aspon obcas hry a pak ti prumer vychazi zkreslene. Ja verim, ze jsem prumerny hrac a ze pokud Ubisoft mluvi o hracich , kteri jeho hry nedohravaji z duvodu moc velke rozsahlosti nebo narocnosti, tak podprumer je jeste daleko pode mnou. Ja jsem zatim prvni dva dily dohral a jiste dohraju i ten treti, ktery je druhym druheho.

Zaver hry, mam se dostat do basiliky za 4 minuty, to neni problem, ale hra odmita pokracovat dal, dokud se nedostanu do anonymity, dotaz je tedy jasny, jak se dostat do anonymity. Na nadvori neni zadna slama, kam bych se ukryl a muzu tam bloumat jak chci, snazit se behat uplne vsude, ale do anonymity nevim jak prejit. Takze jde to vubec nejak dohrat? Hral to tu nekdo a dohral to a jak prosim?

(Predem prosim, hledam radu, ne debily!!!)

Debilni hra, bez youtube nedohratelne. Navic zase gameplay ukrad kone a dojel tam na misto, kdyz byli smejdi zluty a ti ho dal nepronasledovali. U me samozrejme zluty nebyli a pronasledovali me dovnitr a neslo se jim ukryt, nakonec asi na po dvacate se mi je podarilo nahnat do rohu a zabit.

Pak tam byla stupidni rozbita vlozka, kdy mi hovada utekla nekolikrat do pro me nedostupne oblasti, takze jsem tam chodil a nic se nedelo asi pul hodiny, takze zase na youtube a zjistit, kde je problem. Samo, ze jemu zustali na miste, aby je mohl zabit. No mne na podruhe taky.

A ted uz jsem u Eiza a jdu zase na youtube, protoze mam skakat po nejakych ctvercich, ale nemam tuseni kam. Ach jo, doufam, ze dalsi Assassini budou lepsi, tohle je zatim nejvetsi vopruz od prvniho dilu. :-/

No nic, absolutne bez napovedy, na konci skacete a nemate sanci to dat, pokud nejste hardcore hraci. A tim myslim opravdu HARDCORE, zadny kecy jako tu obvykle jsou, ze nejsem prumerny hrac, o tom neni rec, ale tohle prumerny hrac, ktery nema odehrany stovky hodin podobnych her neda, absolutne totiz nemuze tusit. On to neda ani hardcore hrac na poprve, pokud by teda nemel extremni stesti, protoze je to proste na nahodu, ale hardcore hrace to napadne, takze tak tri ctyri pokusy a je doma, mne to trvalo nejakych dvacet pokusu a stejne nic.

A pak uz je zaver, taky dobrej, Mass Effect 3 hadr proti tomuhle zaveru, hnusnejsi zaver hry jsem jeste nezazil.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru