Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zase je ten AC Brotherhood nesrozumitelny

Posunul jsem se zase dale, ale teda je to boj. Jako hra je pekna, ale jak uz je to u Ubisoftu zvykem, hra je nechutne dlouha a hlavne desne protahovana.

Spousta ukolu je o tom, ze udelate ukol, myslite si, ze mate hotovo a ono to ma pokracovani uplne do puntiku stejne. Reknete si ok, tak jeste jednou, jenze ono to takhle pokracuje jeste treba trikrat - ctyrikrat, proste desne natahla hra.

Druha vec je, ze treba mam zabit kneze a nesmim se nechat videt, ok. Jenze tam pribehnu, je to treba pres tretinu mapy a on me nekdo uvidel a samozrejme musim tu cestu absolvovat znovu a to mate porad dokola.

Jednoduse od prvniho dilu se cim dal vic stridaji okamziky, kdy se hraje paradne a kdy se vas hra jenom snazi vytocit, ikdyz co ja vim. U Far Cry serie se neustale opakuje to same, inovace jsou u tech her sproste slovo a stejne to furt lidi hrajou, takze treba ta natahovana nekomu nevadi.

Co je ale horsi, uz po treti chci opustit animus a hra se kousla a navic takovym zpusobem, ze nepomohlo nic nez restart, tyhle bugy jsou snad jeste horsi nez nektere ty stupidni herni mechanismy. :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny