Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem letos ještě star wars jedi fallen order

Pochybuji že bude čeština. To odsekávání části těla, jako ruky atd. jak to bylo v academy atd. chápu, že to tu není a víte proč? Protože se poslední dobou strašně rozjela kampan proti pc násilí ve hrách. Takže aby to nemuseli řešit tak to tu prostě radši není vůbec, nebo že někomu vadí, že ten je černoch atd. To co se tedka děje je dost divné, nechápu jak to může někomu vadit je to hra tak at tam dají co chcou.
Navíc těm co melou, že kvůli hrám jsou lidi agresivnější atd. mám otázku: co se hrálo ve 30-40 letech minulého století a ve středověku, že bylo tolik násilí? To se tedy muselo pěkně každý den pařit, jake brutální věci se dělaly. Není to ve hrách, ale v lidech. Místo pc her, by mohly řešit důležitější věci jako je alkohol a drogy. A jestli se děcka dostanou ke hrách +16,18 je vina rodičů a né vývojářů. Ono by se taky mohlo řící, že je to v každém filmu.

Tedka zpátky ke hře, graficky je pěkná, souboje zatím super. Optimalizace vypadá, že je dost dobrá. Akorad mě udivuje, že v grafickém nastavení je toho celkem málo co nastavit, ale nevadí.
Já jsem taky dost dlouho čekal na nějaký single player. Multiplayer moc nemusím ten star wars battlefront a II nic moc. Radši souboje jako v jedi knight a academy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny