Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Začnu krást hry, zakládám účet na Epicu

Bohužel je to jedinné řešení, jak v digitálním světě moct hrát hry, ukrást si ji. Takzvaná legální řešení jsou naprosto k hovnu.

Co se stalo:

Nemůžu hrát, protože Steam přezkoumává moji žádost o obnovu účtu.
Hry jsou totiž drahé a tak jsou účty herních služeb častým cílem zlodějů, kteří chtějí lidem hry ukrást. A nejen hry, třeba banka taky funguje přes internet. Jenže narozdíl od Steamu v bance nejsou amatéři a dokáží vám účet zabezpečit tak, abyste o něj nepřišli.
Takže když chcete jít na svůj bankovní účet přes internet, tak zadáte uživatelské jméno a heslo a když chcete manipulovat se svýma penězma, tak buď formou SMS nebo přes bankovní aplikaci na mobilu se ověříte, že jste to vy a máte ke svým penězům přístup.

Teď si jistě říkáte, ale vždyť to Steam umí přes Steam Guard také, kde zase vidí problém?

Ano umí, ale telefony nejsou zrovna trvanlivé stroje, mohou vám upadnout, rozbít se nebo třeba se vám zaseknou a musíte provést obnovení továrního nastavení, tak jako momentálně já.

Tak jsem šel prvně do banky, provedl přihlášení, pak jsem tam zadal, že se nedostanu k aplikaci v mobilu, na to konto mě to vyzvalo k ověření, že jsem to já, ověřil jsem se, zadal jsem ještě sms kód na mobil a hotovo. Na mobilu jsem si zase nastavil aplikaci, bylo to na 10 minut.

Ovšem ne tak Steam, bez Steam Guardu se prostě zpět k účtu nedostanu, hází to nějaké nesmyslné dotazy, na které nemám jak odpovědět, protože se mě žádný z těch dotazů netýkal. Tak jsem nakonec vybral, že jsem ztratil mobilní telefon, ikdyž to není pravda a vyhodilo mi to šílenej formulář na 3 stránky, jaký je můj současný email na Steamu, to naštěstí vím, jaký byl můj první email na Steamu, fakt netušim ani nevím, jestli jsem ho někdy měnil, potom zadat jméno a adresu, na kterou mám vedený PayPal účet, potom zadat aktivační kód nějaké hry a fotografii nevim čeho, potom nějaké ID koupené hry, absolutně netušim co to je, tak jsem tam hodil nějaká čísla.
Nakonec jsem se musel přes obrázky aut, značek a mostů ověřit, že jsem to já, pak to chtělo nějaký kód, který mi přišel na email a když jsem ho tam zkopíroval, tak to napsalo, že kód neodpovídá, zase to chtělo ověřit přes obrázky mostů a nakonec to po hodině napsalo, že byla žádost odeslána Steamu a že se za několik dní ozvou na můj email.

Jako WTF? ::)

KONČIM S NIMA S AMATERAMA. To si radši zase koupim Assasina na UPlayi, ikdyž to jsou podobný amatéři, tam už mám radši dvoufaktorový ověřování zrušený, taky trvalo několik dní než mi obnovili účet, když se vysral Google Authentifikátor.

Odteď budu poctivě sbírat hry zdarma a zatim jdu něco upirátit, protože Assasina na Uplayi hrát nemůžu, to jsem tu psal včera, že přestal fungovat gamepad, ale smázli to, páč mi z toho povolily nervy, chyba neni v gamepadu, ale přitroublých Windows 10, které neumí fungovat s bezdrátovýma zařízeníma. Budu muset v týdnu dojít koupit na gamepad kabel. No takže teď nemám co hrát. Fakt pěkný, taky jsem jim to tam na tom Steamu do poznámky napsal, že mě nasrali, že jsou amatéři. A maj to.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny