Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Upresnil bych, ze na Steamu lze pred instalaci kazde hry zvolit, do ktereho uloziste hru nainstaluje… nový
RMX 08.10.2019 09:11
RMX
Když už mám tu hru na disku C nainstalovanou, lze ji přesunout na jiný disk? Např. Total Command? Bu… nový
wakar 09.10.2019 23:41
wakar
presuň si ju na ten disk, na ktorý chceš, potom spusti cez steam tú hru a keď ti ju bude chcieť stea… nový
d.d. 09.10.2019 23:57
d.d.
Nemám teď steam před sebou, ale mám pocit, že když klikneš pravým na hru v knihovně, tak je tam něco… poslední
oko727 10.10.2019 12:26
oko727

Upresnil bych, ze na Steamu lze pred instalaci kazde hry zvolit, do ktereho uloziste hru nainstalujes. Pritom kazdy disk muze obsahovat prave jedno uloziste. Tudiz vubec nemusis davat hry na C nebo jich tam dat jen par co se vejde a zbytek jinam.

U ostatnich sluzeb muzes ukladat jen na jedno uloziste na libovolnem disku, ale myslim, ze na vsech sluzbach muzes i menit to jedinne uloziste, pricemz stare hry zustanou na tom puvodnim, takze take muze byt ulozist her vice, ale Steam to proste ma vyresene nejlepe!

presuň si ju na ten disk, na ktorý chceš, potom spusti cez steam tú hru a keď ti ju bude chcieť steam znovu sťahovať/inštalovať tak zvol zložku na tom disku kde si ju presunul a steam si tam tie súbory potom sám nájde a hra ti pôjde bez opätovného sťahovania

Nemám teď steam před sebou, ale mám pocit, že když klikneš pravým na hru v knihovně, tak je tam něco jako "Změnit umístění hry". Možná je ta možnost až když rozklikneš Vlastnosti, ale někde to tam určitě je ;) Pak už si jen vybereš kam chceš hru přesunout.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru