Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Thief (2014) - nedávám ani prolog

DOHRANO.

Dik za radu s F5, nevim proc to na zacatku hry neslo, pak jak jsem to znovu zkusil tak jo.

K hodnoceni hry: Je to takova prumerne nadprumerna hra. Prumerna je v tom, ze vsechno je v te hre takove fadni, nic co by cloveka nadchlo jako jsem to mel treba s Dishonored, kde hra proste hyrila napadama, tady je to vsechno takove "profesorske". Snad ten Moiruv ustav byl hodne ponury a tedy zajimaveji jiny, ale to je tak vsechno. Nemuzu si na nic stezovat az na jednu velkou chybu, ale ze bych to sel hrat podruhe, asi ne. No a nadprumerne je to v tom, ze kdyz si vzpomenu na jine hry, tak obvykle me aspon v jednom miste v kazde hre tekly nervy, protoze tam bylo neco uplne debilni. To tady neni, hra je dobre nadesignovana a celkove je to proste dobra hra, kterou bych doporucil ke hrani komukoli jinemu.

K te zasadni chybe: hra neumoznuje v prubehu hry menit obtiznost. Proc je to tak zasadni? Autori hry totiz chapou obtiznost hry stejne jako ja a tedy, kdyz se napise jednoducha obtiznost, tak to ma byt jednoduche a taky je, hrozne jednoduche. I ja jsem to mel hrat minimalne na stredni obtiznost a asi bych mel zazitek ze hry lepsi, jenze uz to zmenit neslo a zacinat odznova jsem teda nechtel. Hra ma dva bossfighty a obema jsem prosel jak nuz maslem. Ve hre je k dispozici zdravi ve forme jidla, takze jsem mel doma ve vezi kufr plny jidla, protoze jsem to v prubehu hry pouzil jen vyjimecne, v podstate v tech bossfightech, jinak ne, jenom jsem to jidlo sbiral. Potom je ve hre rezim soustredeni, ktery se doplnuje kytkama, no to jsem taky nepouzival, nebylo treba. Ikdyz zase jsem v misich neodhalil veskere veci na ukradeni. No a zbranovy arzenal tvori luk, ten jsem pouzil v prvnim z tech bossfightu a potom jsem odpravil jednoho zombika, protoze me nebavilo cekat az se nekam hne. Jednoduse to chtelo hrat na vyssi obtiznost, protoze takhle jsem to cele hral systemem omracovani nepratel nebo proste projitim okolo ve stinu.

Takze jo, kdo jeste nehral, pokud neco hledate a nevite co hrat, tak doporucuju, je to dobry. Nicmene prilezitostni hraci si mohou najit lepsi hry s podobnou tematikou, treba to Dishonored.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny