Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Thief (2014) - nedávám ani prolog

Hele, já jsem na tom možná podobně jako RedMax. Taky hraju hry obvykle na lehkou obtížnost (mimo logické, tam to nejde a tam bych to nechtěl) a stejně se v řadě her trápím. Buď to překonám - nebo se na hru vykašlu. Většinou překonám, pokud mě hra baví, prostě to zkouším, až se zadaří.

V multi by mě snadno poráželi i ti devítiletí. Neva, nehraju to. V jiných hrách by si zase (proti mě) třeba ani neprdli oni. Hraju pro sebe, ne pro poměřování s kýmkoliv.

V některých hrách mám dojem, že mi to jde pěkně, že se daří - jinde jsem každou chvíli kaput. Pak záleží na tom, jak to vyhodnotím. Když mě ve Far Cry 1 v posledních levelech neustále zabíjeli (level Volcano), prostě jsem se na to vykašlal, proč se trápit s opravdu pitomou úrovní. V ELEX je to podobné, ale tam víš, že právě teď jsi ještě slabá figurka, že se časem určitě zlepšíš a ty žáby budeš dávat :-)

A některé hry, které vyžadují ovládání, které fyzicky nezvládnu (GTA4), prostě hrát nebudu.

---
Mám dost tipů na hry, které jsem dohrál a o kterých si myslím, že je naprostá většina hráčů nedá ani náhodou. A znám dost her, kde mě budou porážet sedmiletí. Vlastně nebudou, ty hry bych nikdy nehrál.. kántr, batlfíld, svět tanků apod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny