Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Thief (2014) - nedávám ani prolog

Hraju toho Thiefa a musim rict, ze to neni kvalitni hra. Neni to spatna hra, abyste me nechapali spatne, ale dobre to neni taky.

Problem jednoho soudku je tezka identifikovatelnost s hlavni postavou. L-Core tu kdysi psal, ze mu neni sympaticky Zaklinac, no proti tomuhle zlodejovi je to kazdopadne pohledny sympatak, idol jak z ucebnice. :-) Thiefovo vzreni jsem si proste od prvniho momentu neoblibil.

Z druheho soudku abych tak rekl, jsou nedomyslenosti a neotestovani hry. Pomerne casto umiram, nebot nevim co mam delat. Zkusim teda skok a ono nic, padam a umiram. Kudy teda jit? Hledam cestu a tu nenachazim. Tak jdu na gameplay na youtube. Youtuber jde uplne stejne jako ja, tak se smeji, ze tudy asi ne a take v gameplay hrdina umira uplne stejne jako mne. Ovsem youtuber se nevzdava, mozna to strihnul a ono se ukazalo, ze jen obcas nereaguji klavesy a ze tam ta cesta preci jen je. Proste je to blby a otravny.

Zatim teda mam tak tretinu hry za sebou a je to proste prumer. Budu hrat dal, ale pokud to dohraji, tak urcite to nebudu nikdy opakovat, tahle hra za to nestoji.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny