Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem INSIDE, pokec o hře

Po několika letech ve steamáckém wishlistu jsem si hru konečně pořídil na EPIC zdarma.

Věděl jsem, že je to podobné jako LIMBO. Jsem cca v polovině, zažil jsem jeden zákys. V jednom případě (nepovinné deaktivace jakýchsi podivných zařízení - koulí) jsem si musel vyhledat řešení

Šlo o část, kdy se postavička spustí hluboko pod zem a kde se na ni vrhnou psi, vlci či co to je, a roztrhají ji. Nedařilo se mi dostat dál, nenapadlo mě sejmout ze zdi pochodeň a pomoci ní zahánět potfory od sebe a opatrně přitom postupovat ke kouli. Dal jsem to asi až po deseti pokusech.

Hra mi připadá oproti Limbu propracovanější, je tady více nápadů, možnost ovládání dalších postav. Některé lokace jsou docela rozsáhlé a složité, například ta, kde jsem musel sehnat 20 "lidí", abych se dostal dál. Některé pasáže se normálně nedají proběhnout, toho chlapce vždy dostihnou, musí se na to jinak; líbí se mi třeba způsob, jak je třeba postupně, v několika krocích, oklamat pomoci plotu, který oni nezdolají, psy. Čas od času je potřeba experimentovat, zkoušet věci, které by člověka nenapadly - pokud tedy chce najít všechny nepovinné koule k deaktivaci. Koukl jsem na kousek videa "all secrets" z části, kterou mám dávno za sebou, a vidím, že jsem dvě lokace minul.

Nenapadlo mě prohledávat v kukuřici, kde není nic vidět, na zemi místo vedle místa, přitom to pole je dost rozsáhlé. Nenapadlo mě ponorkou skákat z vody směrem na jakési trubky na zdi nad hladinou, abych je poškodil a ony časem spadly.

Dnes bych asi hodnotil INSIDE lépe než LIMBO, ale z hlediska času mám Limbo v žebříčku výše. Bylo první.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny