Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Epic store a ostatne platformy

K dokonalosti maji daleko vsechny platformy, co pouzivam a to Steam, GOG, UPlay a Origin. Srovnani s Epicem teda nemam, nemam klienta ani registraci.

Fakt je ten, ze kdyz srovnam nabizene funkce klientu, tak nejvic jich ma Steam: instalace na libovolny disk, cloud save, chat, v podstate temer vsechno. Co mi vadi je razeni jednotlivych hernich polozek v seznamu her, je to extremne omezene a navic to Steam jeste zneprehlednuje dalsima polozkama, ktere mi k nicemu nejsou a nektere se nedaji schovat (VR).

Podobne je na tom GOG, kde je razeni snad jeste horsi nez na Steamu, ale zase jdou polozky, ktere nechci schovat bez vyjimky. Navic GOG slibuje snad jiz na letosni podzim nebo zimu noveho klienta Galaxy 2.0, o kterem tvrdi, ze bude absolutni spicka, neco co tu jeste nebylo. Tesim se a doufam, ze jim to vyjde a bude to luxus.

Treti v poradi je Origin, ktery uz je hodne zjednoduseny a odlehceny, ale zase to co maji, tak funguje a cloud save take samozrejme maji.

UPlay od Ubisoftu je tragedie, sice take cloud save ano, ale neumi treba pocitat hodiny stravene ve hre, coz je hodne ubohe. Proto jsem na sebe nastvany, ze jsem kupoval hry prave pres Ubistore a nepockal radeji i na Ubi hry na slevy na Steamu. Pocitam, ze Epic, kdyz neumi ani funkce, ktere bychom nazvali jako zakladni, tak to bude jeste vetsi traga a proto to nechci. Moje prani je mit jen jednoho klienta a tam mit vsechno pekne roztridene dle vlastnich preferenci, ale zatim je to jen sen, protoze jednoduse zadna platforma dnes nenabizi bezchybneho klienta ani pro vlastni veci, natoz aby se tam dali pridat hry od ostatnich spolecnosti.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny