Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Epic store a ostatne platformy

Ze slova EPIC se neosypu. A je mi jedno, že jiní jo.

Mám to nainstalováno a všechny hry, které zdarma nabízejí, tam aktivuji. I ty, které už mám jinde, na Steamu. Hrál jsem ale jen Subnauticu a to jen chvíli. Určitě se k tomu ale vrátím. Nekoupil jsem tam ale (zatím?) nic. Roční exkluzivity bych stejně za draho nepořizoval, klidně pár roků počkám.

Že nemá funkce, mi nevadí. O ty sociální (přátelé, FB..) a chlubící (achievementy) nijak nestojím. Jestli se zálohuje jen na PC nebo i do cloudu, je mi vlastně jedno, hraji na jednom stroji, jsem schopen případně vše přenést na nový PC ručně. Diskuze ke hře umím najít i jinde, stejně tak případné návody, videa atd. Steamácký workshop je fajn, ale osobně preferuji (pokud to jde) jiný způsob, třeba Nexus. Pokud mám třeba nějakou modifikaci, u které jsem se páral s překladem, nestojím o to, abych po každé (pro mě) bezvýznamné aktualizaci ji měl zase anglicky nebo bych to musel upravovat. Obvykle umím i modifikace z workshopu "nastavit" tak, aby závislost na Steamu ztratily a já je měl pěkně offline, v neaktualizovatelné verzi. To ostatně často chci i po některých hrách, např. GTA5. Protože mě multi-hraní naprosto nezajímá, není to nic proti ničemu.

Mám Steam, Origin, Uplay, BigFishGames a Epic. Hry mám i z GOG. Kdybych nemusel, ani jednoho klienta bych nepoužíval, proto také nemám nainstalován Galaxy. A hry z BFG se dají spouštět bez klienta, ten mám jen jako obchod a instalátor.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny