Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GTA San Andreas Steam verzia blbne myš

Zdravím, celý deň mi GTA-čko išlo v poriadku, nemal som s ním žiadne problémy. Teraz keď som si ho zapol, načítal som si save, a začala mi blbnúť myš.

Popis problému: Myš blbne tým spôsobom, že mi nejde prehadzovať zbrane kolieskom na myške, a keď idem do menu pauzy, a kliknem na mapu, tak aj tam je dosť poznať, že niečo nie je v poriadku s kolieskom myšky. Totiž mi to samo od seba zoomoje (zoom in, zoom out). Myš mám ale v poriadku, lebo v iných hrách mi to nerobí. A na internete tiež mi ide scrollovať v poriadku. Skúšal som aj inú myš, ale problém je ten istý. Takže myšou to nie je.

Hru mám zakúpenú na Steam-e, a downgradoval som ju cez jeden program ktorý som našiel na internete. Program nemá nejako špeciálne pomenovanie, skrátka sa volá Downgrader. Problémy však nastali až teraz, celý deň, aj včera, predvčerom mi hra išla v poriadku. S myšou neboli žiadne problémy. Teraz keď som zapol GTA, už to začalo robiť problémy. Re-install hry nepomohol, aj keď som vymazal zložku User Files, problém stále pretrváva. V kompatibilite mám zaškrtnuté (už od downgradu) spustiť ako správca a kompatibilita s Win 98 / ME.

Používam 3 CLEO módy, ale aj po odinštalovaní myš stále blbne. Skúšal som aj čistú hru (Steam verziu, bez downgrade) a problém stále pretrváva.

Předmět Autor Datum
Takto.. myš funguje v podstate v poriadku. Dá sa otáčať pohľadom, funguje aj v menu pauzy. Ale nefun… poslední
Darkmin 25.07.2019 23:41
Darkmin

Takto.. myš funguje v podstate v poriadku. Dá sa otáčať pohľadom, funguje aj v menu pauzy. Ale nefunguje len meniť zbrane s kolieskom na myške. Musím meniť zbrane klávesami E a Q.

Edit: Tak som zrejme našiel zakopaného psa. Keď idem do nastavení a pôjdem do Foot controls, mám to tam rozhádzané. Resp. na next a previous weapons tam mám len klávesu E a Q. Chýba mi tam "MS WHEEL UP" a "MS WHEEL DN". Neviete ako to tam pridám?

A neviete niekto, čo mohlo spôsobiť toto rozhádzanie nastavení?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru