Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem MINECRAFT - "Failed to login: Invalid token"

Ahoj,
dneska jsem si chtěl zahrát minecraft a všechno šlo ok, potom jsem minecraft odpojil a šel pryč, když jsem se poté vrátil zpět, tak mi po přihlášení do minecraftu "žádné spojení" a šla mi hrát jenom demo verze. Když jsem se teda zkusil odhlásit a snažil jsem se přihlásit, tak mi nešlo zadat heslo a musel jsem si ho změnit. Poté co jsem se se změněním heslem přihlásil, tak jsem měl status online a vypadalo to dost nadějně. Zapnul jsem teda laucher a chtěl jsem se připojit do hry, tak mi to napsalo "Failed to login: Invalid token". Když jsem se snažil připojit na minecraft.net, tak mi to nešlo, protože mám špatný token. Když všude googlím, tak nikde jsem nenašel řešení. Napsal jsem tedy na podporu mojangu a měli by odpověd podle mých počtů do půl roka (tři dny řeší daný den na emailu a teď jsou u 12. května). Chtěl bych to vyřešit dřív, protože mám tenhle daný účet už 5 let a nikdy se mi tenhle problém nestal. Chtěl bych poprosit abyste nepsali komentáře v typu "Nehraj mc, kup si nový mc, atd..".
Děkuji

Předmět Autor Datum
Když jsem se snažil připojit na minecraft.net, tak mi to nešlo, protože mám špatný token Takže si s… poslední
Darkmin 07.07.2019 11:29
Darkmin

Když jsem se snažil připojit na minecraft.net, tak mi to nešlo, protože mám špatný token

Takže si si dal "Add Server" a tam si napísal www.minecraft.net??? Nečudujem sa, že ti to nejde, Minecraft je hra, a nie vyhľadávač google.

Choď do %appdata% (Nepochválil si sa aký máš Win, tak typujem že 10. Tlačítko vedľa štartu (vyhľadávanie) -> %appdata%) a kompletne vymaž zložku .minecraft. Následne spusti launcher a skús či ti to pôjde.

Robí ti to len na jednom alebo na viacerých Serveroch? Lebo mne to napíše invalid token len vtedy, ak nejaký server nefunguje.

Když všude googlím, tak nikde jsem nenašel řešení

Tak to máš asi nejaký rozbitý google. Ja som tam zadal "Minecraft invalid token fix" a hneď mi to našlo nie len stránky, ale aj videá na youtube.

Invalid token ti to píše len vtedy, ak sa ti nejde pripojiť na Server, alebo sa nedostaneš ani do hlavného menu v MC? (tam, kde máš Singleplayer, Multiplayer, Options atď...)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru