Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Teprve jsem to zacal hrat, asi hodinu, ale stejne nevim, co mas na mysli? Jestli to mas na Steamu,…
RedMaX 10.07.2019 21:17
RedMaX
(Jinak teda nevim, jak dlouho tuhle hru vydrzim, ta atmosfera je hodne sklicujici, to mi nesedi. Nic…
davidrome 11.07.2019 16:23
davidrome
Nemyslim si, jeste dam hre chvili sanci, ale ac hra vypada pomerne slusne s prijemnym ovladanim a za…
RedMaX 11.07.2019 21:00
RedMaX
Ja už som to prešiel celé 2x .... pri máloktorej hre sa stane že ma tak začne baviť Budeš ľutovať k…
Lorenzo 13.07.2019 07:37
Lorenzo
No zkusil jsem to jeste a ne, jedna vec je ta strasidelna atmosfera a druha vec je, ze hra je o hled…
RedMaX 13.07.2019 12:33
RedMaX
Chtel jsem dat tomu Alien: Isolation jeste sanci, rad bych totiz videl toho vetrelce u kteryho furt…
RedMaX 22.07.2019 21:20
RedMaX
Chtel jsem dat tomu Alien: Isolation jeste sanci, rad bych totiz videl toho vetrelce u kteryho furt… nový
XoXoChanel 23.07.2019 11:33
XoXoChanel
[]cestu vobec nemusis hladat ked si vytiahnes ten senzor pohybu co mas tak navrchu tam vidiš taku ro… poslední
Lorenzo 15.08.2019 10:26
Lorenzo

Teprve jsem to zacal hrat, asi hodinu, ale stejne nevim, co mas na mysli?

Jestli to mas na Steamu, tak zkus ve vlastnostech overit integritu souboru hry.

(Jinak teda nevim, jak dlouho tuhle hru vydrzim, ta atmosfera je hodne sklicujici, to mi nesedi. Nic proti hre, ale proste mi to nedela dobre.)

Nemyslim si, jeste dam hre chvili sanci, ale ac hra vypada pomerne slusne s prijemnym ovladanim a zajimavou hratelnosti, nejsou lekacky muj salek kavy. Kupoval jsem to s tim, ze jsem vedel do ceho jdu a ze to pravdepodobne nedam a myslim, ze jsem se nespletl.

No zkusil jsem to jeste a ne, jedna vec je ta strasidelna atmosfera a druha vec je, ze hra je o hledani cest, treba pul hodiny beham vsude mozne, pak nahodou zjistim, ze prulez je v podlaze. Jestli bych hru mel k necemu prirovnat co jsem hral, tak nejbliz by byl Portal, chodis a vymyslis cestu, kam jit. Sice jsem ho dohral, ale nebavilo me to nijak zvlast a dvojku uz jsem nehral. Tady je to okorenene tou atmosferou.

Navic hra vubec nic hracovi nedaruje a treba mi sice rekli na zacatku, jak si vyrobit lekarnicku, ale nehral jsem to tri dny, protoze jsem byl casove zaneprazdnen a ted nemohu prijit na to, jak to udelat, takze uz nemam skoro zadne zdravi a nevim co delat dal, protoze lekarnicku si vyrobit neumim. :-/

Radsi pujdu hrat neco jineho.

Chtel jsem dat tomu Alien: Isolation jeste sanci, rad bych totiz videl toho vetrelce u kteryho furt nejsem. Jenze proste NE, koncim. Neda se to, jsem na LTE a proste nemam takovej datovej tarif, abych mohl prohlizet neustale youtube, kam mam jit. Takze jsem tam v nejaky mistnosti s chodbou, vsechno jsem prolezl a proste nic, nemam tucha, kam jit dal. Jako nenadavam na tu hru, ze je blba nebo tak neco, ale je to proste pomala hra, kde clovek nekolik hodin stoji a premysli, co vlastne ma delat a kam jit, na to nemam nervy.

Chtel jsem dat tomu Alien: Isolation jeste sanci, rad bych totiz videl toho vetrelce u kteryho furt nejsem.

Tak nehrej "Hlavni hru". Uz jsem to hral (a dohral, vynikajici hra) a je tam vice modu hry.
- Hlavni, pribehova
- A jeste jedna druha (jméno si z hlavy nepamatuji), kde zacinas primo s detektorem, zbrani a hned potkas i aliena .. (nejde o multi player), myslim ze se to jmenuje "preziti" nebo tak nejak..

ze hra je o hledani cest, treba pul hodiny beham vsude mozne, pak nahodou zjistim, ze prulez je v podlaze. Jestli bych hru mel k necemu prirovnat co jsem hral, tak nejbliz by byl Portal, chodis a vymyslis cestu, kam jit.

- Asi zalezi na "logice" cloveka. Ty cesty jsem nasel bezne velmi rychle, zpravidla jde jen o par typu prulezu takze staci jit bud okolo zdi, nebo se podivat na zem nebo je zapotreby nejaky predmet, karta. Orientaci mam prumernou, ale orientovat jsem se velmi rychle.
* By me opravdu zajimalo, do jakého kola by jses dostal v logickych hrach jako "The talos principe", nebo jestli by to byla proste jen dalsi debilni hra do tvé zbirky kterou jsi nepochopil :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru