Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Končím se Steamem

Jo, jenze ja mam takovych kategorii vytvoreno vic, mam hry pekne rozrazene a ted se mi tam ukazala kategorie "VR", ktere se neda nijak zbavit. Tak jsem sel na google hledat, jak kategorii oddelat a nasel jsem spoustu komentaru k tomu, jak na foru Steamu, tak mimo s tim vysledkem, ze to je v programu dane natvrdo a zbavit se toho nelze a este tam nekdo vysvetloval, ze Steam proste potrebuje delat reklamu na VR tituly, tak proto to tam musi byt. To me vytocilo, za hry na Steamu se plati, to neni zadna charita, Valve je z prijmu her hodne bohata firma a oni mi budou vnucovat nejakou reklamu, tak to teda ne.

Project Cars 2 jsem vratil, jinde ho neprodavaji, takze holt maji smolika a sve penize si utratim jinde. Mel jsem negativni zkusenost s vracenim penez, protoze jsem jednou chtel vratit nikdy nenainstalovanou hru, ale napsali mi, ze uplynula nejaka doba, takze uz to nejde. Mel jsem teda patricnou obavu, ze mi to odmitnou i tentokrat. Ale nepotvrdilo se to, vratili penize temer okamzite.

Mne na tom nejvic stve, ze tich pozadavku, ze se to lidem nelibi, je na foru Steamu spousta, ale Valve na lidi kali. To me nastvalo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny