Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Hackovani v Deus-Ex Human Revolution

To hackovani je hlavne o tom procentu odhaleni. To cerveny je tvuj "protihrac", pri kazde akci kde mas procento odhaleni se checkne (RNG), jestli ti to projde, nebo jestli spustis ten cervenej "protihack" (pocitac si "hodi" na konci akce, cili napriklad kdyz dohackujes dany uzel)
Takze kdyz mas stesti, muzes projit 5ti uzlama s 80% odhalenim v rade, a kdyz mas smulu, tak to spustis pri prvnim 15% uzlu (tusim ze 15 nebo 10% je minimum). Kdyz spustis ten cervenej sajrajt, tak ten "hackuje" vsechy cesty (ma stejna omezeni jako ty, takze nemuze jit napriklad jednosmerkou v protismeru) a kdyz se dostane az k tvemu startovnimu uzlu, tak jsi "prohral". Cislo u kazdeho uzlu je "narocnost" (cim vyssi cislo, tim dele trva hacknuti).
Vpodstate jde o to, kdyz se poprve pripojis, tak si nejdriv projit cestu a kouknout na procenta, popripade na smery jednosmerek atd, a posoudit kterou cestou jit (a jestli chces brat i data pro vic XP).
Jelikoz je to o procentech, tak ikdyz udelas presne to co v tom videu, vysledek budes mit jiny, protoze proste RNG. Na hacking je tam par augumentaci (napriklad fortify bez patricne augumentace je temer k nicemu, to zakladni +1 za riskovani odhaleni neni nic moc).
Kdyz kouknu na ten priklad ve videu - pokud budu chtit jen projit, tak jdu doleva, doleva nahoru, doleva dolu a doprava. Pokud budu chtit i datacube, tak doprava, doleva nahoru, doleva dolu, doleva nahoru, doleva dolu a az pred koncem vemes datacube a finish doprava. Duvod, proc nevemes datacube ihned kdyz jsi u ni je, ze je to zbytecny risk odhaleni, pokud kdykoli cestou k cili dojde k odhaleni, tak tu kosku vemes uz bez rizika.

Krom toho mas jeste worma u nuke (ty ikonky vpravo nahore). Nuke jednoduse "hackne" dany uzel okamzite a bez moznosti detekce, worm na chvili zastavi to cerveny svinstvo co po tobe jde.

Nekdy jde hacknou i ten cervenej uzel (ne vzdy je schovanej za jednosmerkama jako tady), pak dostanes odmeny jako kdybys hacknul vsechny uzly.

Jinak muzes hru ukladat kdykoli, cili i pred hackovanim a zkouset to znova a znova. Byl tam bug, ze kdyz jsi pri hackovani dal back a pak disconnect, tak ti to neodecitalo mozne pokusy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny