Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hral nekdo Assassins Creeda 2

Nehraju podle youtube gameplaye, pokud nemusim, ale vetsinou se stava, ze ano, takze uz si najdu gameplay cele serie casto dopredu a hodim do zalozky a jak ve hre neco nejde, tak uz specham na youtube. :-)

Ale treba u Dishonored jsem si to taky nasel dopredu, ale myslim, ze jsem snad za celou hru koukal na jednu vec, ze jsem nevedel jak, myslim hned nekde ze zacatku. Ale u tehle hry teda jsem koukal na hodne gameplaye, ale az vzdycky po splneni mise. Ono totiz bylo hrozne zajimavy sledovat, jak vedly k cili ruzne cesty, nekdy youtuber nasel lehci cestu, ze jsem si rikal safra to jsem taky mohl objevit, ale rekl bych ze i vetsinou jsem mel vetsi radost z cesty, kterou jsem si vybral ja. Kazdopadne zajimave a hra bude mit dobrou znovuhratelnost, verim, ze hodne hracu si to da nekolikrat, ale ja ten cas nemam, takze treba jednou, ale to uz si stejnak nebudu pamatovat ani ten muj prvni pruchod. :-)

No u AC bych byl na gameplayi casteji, ale nejde to prepinat skrz okna, pak to spadne, takze spis u velkych zaseku, ale presto jsem rad, ze gameplay je, protoze bez nej nevim nevim.

U Zaklinace 3 jsem myslim vubec gameplay nemel, ale az se do toho konecne jednou pustis, tak ti hodne doporucuju se predem kouknout na navod na webu ohledne pribehovych voleb. Hra ma jeden spatnej konec a dva happy-endy. Ja to chtel hrat na jeden z happy-endu, ale nakonec jsem chyboval a uhral jsem druhej happy-end. Nicmene kdybych to byval nedal a hra mi dopadla spatne, to byste tu videli, nenechal bych na hre nit suchou. Nedokazu si predstavit, ze by takova hra nemela dopadnout happy-endem. Povazuju teda za jedinou chybu Zaklinace 3 to, ze vyvojari pripustili i moznost spatneho konce a kvuli tomu je treba si to dopredu pohlidat a ucinit ve hre spravne volby. Sice nekdo tvrdi, ze pokud se v roli hrdiny hrac nechova jako antisocialni kripl, ze to spatnym koncem dohrat nelze, ale ja jsem jineho nazoru, doporucuju si to radeji predem ohlidat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny