Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hral nekdo Assassins Creeda 2

Takhle, muzu zatim hodnotit jen AC1 a AC2, obe hry mi pripadaji zajimave a pribehove bohate pres nektere stale se opakujici cinnosti. Kamera je ale na presdrzku, velmi podobna Princ of Persia, kterej jsem skoncil hned v zacatku, protoze to neslo. Tady sice je pri normalnim pohybu normalni kamera, ale pak jsou ruzne akce ve hre, kdy si kameru ridi Ubisoft dle sveho a clovek z toho ma pomalu zavrat. Ve stylu nejakych hollywoodskych efektu treba kamera jede zepredu a ze strany assassina a protoci se za nej a zaroven zmeni ovladani smeru pohybu, takze se temer porad stava, ze jdete dopredu a nahle dozadu a podobne nesmyslne kraviny.

Takze nedoporucuju ti AC hrat, kdyz jsi stejne jako ja odhodil Prince of Persia, byl bys stejne zklamany i z tohoto. Ja trochu doufam, ze od AC3 to delal jinej herni designer, tak by to mohlo byt o neco lepsi, uvidime az se tam dostanu, jestli vubec. Hrat to na klavesnici je uplne hrozny, to nedoporucuju vubec a dokonce ani na tom Logitech gamepadu to neslo. Ten Xbox One gamepad je ale na hrani Assassina mnohem lepsi a pokud by sis ho poridil, tak potom asi stoji AC aspon za vyzkouseni. Jenze cenove to je jeden z nejdrazsich gamepadu.
Verze s bezdratovym ovladacem 1400 Kc, ikdybys porizoval tu nejlevnejsi, tak stejne tisicovka, ale musis mit vlastni kabel (microUSB) nebo bluetooth.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny