Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem série Wolfenstein

Ty brdo, moc diky. Vidis to, asi pro vetsinu tady normalni vec a mne by to nenapadlo jit do podrepu. Ten stred ale nepomohl. Sice i tam jsem se v podrepu dostal az do posledni faze, kdy dole zacne proudit sparama lava, jenze pak me ty smejdi stejne dostali, ono navic jak to clovek nepreskoci, tak mu to jeste ubere zdravi.

Nicmene normalne na ty bocnici nechali jedno jedinne misto, kde na me nedosahnul, ale musel jsem bejt v podrepu. Takze jsem se tam zabukoval a strilel na nej odtamtud. Sice to trvalo, musel se vzdy otocit smerem ke mne, ale nakonec prece. vzdycky kdyz se objevili nackove, tak jsem se na chvili zvednul, jen parkrat vystrelil a skrcil se, oni zacali palit, tak jsem bosse nechal, at je dostane za me. Proste takovy pro me typicky potupny dohrani hry, muj Blazko je proste opatrnej. :-)

Jinak ale fakt nevim, co se ti na Old Blood nelibilo a v cem byl level design spatnej?

Me naopak stval jeste na hrade a potom i na zacatku mesta ten neustale dokola opakovanej stealth. Jsem si rikal, jestli nakonec Blazkowicz neni tata Sama Fishera. :-) To si meli nechat a prokladat stealth akcnejsima pasazema, coz nakonec stejne obcas tak dopadalo, protoze jsem to treba nevydrzel a kropil to tam. Nicmene ke konci hry bylo vseho tak akorat, takze fakt nevidim problem v designovani hry.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny