Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem série Wolfenstein

Ach jo.

Chtel jsem si zahrat nejakou dobrou hru, protoze me chytlo v krku a ven nemuzu, tak jsem nahodil Wolfenstein The New Order a dostal jsem zabugovanou blbost, ve ktere nevim kudykam. Je to bohuzel synonymem te hry od uplneho zacatku, hra vam vubec nerika co mate delat, cimz pribeh hry znacne trpi. Chtelo by to znat cil mise a ne jen bezduse jit dopredu a nevedet proc.

Nicmene to neni ten dotaz kvuli kteremu pisu. Jsem v muzeu, mam jit do vytahova sachty, tak tam vlezu, nevim proc, nevim co mam delat, ale skocim na vytah. Je tam lano, toho se chytnu, sezhora na me zautoci tri letajici prdi a jeden vojak, rozstrilim je, vysplham po lane k vojakovi, otevru poklop, skoncim v plamenech.

Load.

Jsem na zacatku vytahove sachty, skocim na vytah, zasekl jsem se nejde pohyb dopredu, nejde vyskok, muzu se jen skrcit, ale nemohu se pohybovat, nevim, co mam delat. Restart od posledniho checkpointu.

Load.

Jsem na zacatku vytahove sachty, skocim na vytah. Nezasekl jsem se. Je tam lano, toho se chytnu, sezhora na me zautoci tri letajici prdi a jeden vojak, rozstrilim je, vysplham po lane k vojakovi, otevru poklop, jsem na strese jineho vytahu, jsou tam ctyri uchyty, zkusim je odstrelit tou plazmou, povedlo se. Vytah zacne padat dolu.

Load.

Jsem na zacatku vytahove sachty, vypinam hru. Co mam doprdele delat?

Zklamani, velke zklamani, presto bych pokracoval, pokud mi nekdo poradi nebo pokud to nejak najdu na youtube. :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny