Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Logitech F710 - zkušenosti

Debilniho Assassina nemuzu za boha uhrat, teda myslim dvojku. Si rikam, jestli jsem opravdu tak neschopnej nebo je to gamepadem, nevim no.

Kazdopadne F710 v rezimu Xinput se mi proste to pohybovy kolecko?, proste ta jedna z tech dvou pacek, co se hejbe do vsech stran, trha. Zkousel jsem to mimo hru i v nastaveni gamepadu a delalo to taky, kdyz s tim chvili tocim, tak proste je tam takovy chvilkovy trhnuti. V rezimu Direct input, kterej funguje v AC2 taky, mi to ale netrhalo, ale stejne jsem to nedal, nevim teda, kde je problem, nikdy jsem predtim zadnej gamepad nemel, tak nevim, jestli je to tim gamepadem nebo mnou. Jinak v Direct input se ovladac toho F710 hlasi windowsum jako Rumblepad.

Dneska jsem byl u kamose a zkousel jsem ten xboxovej Xbox One S ovladac, ale kamos AC2 nema, jinak co jsem zkousel, tak to nevypadalo spatne, navic kamos rika, ze je mnohem lepsi pro ovladani FiFy, ze ty dve packy nejsou v ose, ale jedna ta co se pouziva k pohybu je vychylena dopredu, ze se to mnohem lepe drzi a pohybuje se s tim presneji.

Koupim si teda snad do konce kvetna ten Xbox One S ovladac taky a uvidime, jestli teda je ve skutecnosti lepsi nez Logitech F710 nebo ne.

Jinak Logitech F710 je pripojen na proprietarni USB dongle na vyhrazene frekvenci, kterou pouziva Logitech, pres Bluetooth nefunguje. Xbox One S se da pouzit jak s microsoftim proprietarnim USB donglem, tak klasicky pres Bluetooth dongle. Vyhoda, pokud to clovek chce tahat na vice zarizeni, nepotrebuje sebou tahat dongle.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny