Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Minecraft - Odporúčaný počet pluginov pre RAM

Zdravím, aký je maximálny počet pluginov pre 2GB RAM Servera? Aby server skrátka nepadal. Niekde som sa dopočul že 1GB - 50 Pluginov, 2GB - 100 pluginov atď... ale to sa mi zdá byť blbosť, kedže 2GB RAM je celkom málo (aspoň z môjho hľadiska). A ako zistím pre koľko pamäte RAM je maximálny počet pluginov?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jasné, chápem. Ďakujem, a ešte sa chcem spýtať: zaťažujú server aj samotný hráči keď hrajú? A exis… poslední
Darkmin 28.04.2019 02:32
Darkmin

Jasné, chápem. Ďakujem, a ešte sa chcem spýtať:

zaťažujú server aj samotný hráči keď hrajú?

A existuje nejaký plugin na to, aby napr. každých 10 minút ničil automaticky bloky 1x1 po celom svete, aby mi to zbytočne nezaťažovalo server?

Je nejaký plugin na "obnovu" sveta? Keď napríklad hráči už celkom ten svet zničia (napr. TNT, alebo iným spôsobom) tak jednoducho bude potreba časom vymeniť mapu za novú. A dá sa nejako presunúť všetky stavby, čo hráči postavili, na tú novú mapu?

Kde nájdem všetky permisie pre plugin Residence? (zatiaľ som našiel len permisie na: residence.create & residence.select) a to je všetko. DOČASNE to mám vyriešené pomocou MyCommand, kde som musel všetky príkazy prepísať a prideliť im permisie. V opačnom prípade, aký plugin na tvorbu rezidencie by ste mi odporučili vy? (Najlepšie na verziu 1.9)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru