Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Steam Trader začátečník

10 000Kč mesačne zárobok cez Steam? Wow... chlape ty dokážeš urobiť z nemožného možné. Ako chceš prosím ta zarobiť cez Steam 10 000Kč (časom)? Z môjho hľadiska by sa to teoreticky dalo urobiť len tak, že by si nakúpil drahé hry, a následne Steam účet predal. A čo by ti to akože zarobilo??? Vrazil by si napr. prvý mesiac do toho 700€ na nákup hier, a budúci mesiac by sa ti z toho vrátilo 380+-€? Veď rozmýšľaj trocha. Pochybujem že máš na svojom Steam účte také cenné veci, že časom budeš zarábať 10 000Kč. To by si musel kúpiť plno kľúčov a ja neviem čoho ešte, a zasa... vložil by si do toho nejakú čiastku, a vráti sa ti z toho o dosť menej. Podľa mňa by si mal naďalej normálne chodiť do práce, a Steam keď už to tak strašne moc chceš, tak to aspoň brať ako privýrobok.

Skrátka Steamom sa zarobiť nedá už len z toho dôvodu, že tie peniaze sa vybrať nedajú. A ani zarobiť teoreticky nie. Pretože aby si niečo mohol predať, musíš si to kúpiť (ak to nemáš) a ono by to bolo celé taký začarovaný kruh. Prvý mesiac by si dal na Steam napr. 500€, nakúpil veci, ktoré budeš predávať a budúci mesiac sa ti z toho vráti nejakých 380€. A takto by to išlo stále dookola...

Je to celé divné... skrátka za mňa sa skrátka Steamom zarobiť nedá. Jedine že by si predal Steam účty, ale predaj účtov je zakázaný. A naviac peniaze, ktoré vložíš do Steamu, sa vybrať nedajú. Môžeš ich samozrejme pýtať od ľudí aby ti ich poslali na účet, ale pokiaľ to chceš robiť dlhodobo, živnosť potrebovať budeš. A tuším sa tam uhrádza aj nejaký poplatok (za živnosť). Ale to už neviem, aspoň tak to je na Slovenskej republike, ako to funguje celé v Čechách tak to ja už neviem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny