Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Steam Trader začátečník

Ako to myslíš "obchodovať"?

Pokiaľ:
A.) Obchodovanie je myslené ako Trade (výmena niečoho za niečo)
Odpoveď: Ako by ta to malo uživiť? Peniaze ti zostávajú na Steamu, nemôžeš ich vybrať. A na Steamu nepredávajú potraviny... ale hry.

B.) Obchodovanie je myslené ako klasický predaj (napríklad: Steam hier, účtu atď...)
Odpoveď: Musíš mať živnosť, alebo aspoň založenú nejakú firmu (s.r.o alebo a.s). Inak keď ťa niekto nahlási, a nebudeš mať živnosť ani nič, môžeš mať z toho problém. Môžeš dostať pokutu tuším až 1 000+ EUR (pokiaľ to plánuješ robiť dlhodobo).

Ďalej píšeš "aby som nemusel chodiť do práce", nebuď lenivý... cez internet sa zarobiť síce dá, ale musel by si na tom pracovať viac než 5 rokov. Napríklad keby si sa chcel stať youtuberom, budeš musieť makať viac ako 7 rokov, než získaš prvé peniažky. Zárobok cez internet nie je veľmi jednoduchá záležitosť, mám vlastné skúsenosti.

A myslíš aj na svoju budúcnosť? Keď sa teraz budeš živiť Steamom, čo budeš robiť ak sa nedaj bože niečo stane tvojim rodičom? Ako im zaplatíš nemocnicu, lieky a ďalšie veci? Kde budeš bývať? Myslíš si, že bývanie stojí len pár kč? Pokiaľ ťa práca, ktorú aktuálne máš nebaví, tak skús inú. Pohľadaj napríklad na profesia.cz. Ale cez agentúry nechoď, len ťa okradnú, tak ako sa to stalo aj mne. Mesačne som mal výplatu len 400€, potom som prestúpil za kmeňa a už je radosť pozerať do bankomatu (ako kedy :-D) Neviem síce ako to funguje v Čechách, ale keby si bol Slovák, tak v prepočte je 450Kč 17€ (+-). A na Slovensku by si bol len zo 17-timi eurami čistý bezdomovec. A to predsa nechceš...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny