Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Andromeda s cestinou

Chci se zeptat, maji na Originu ted ve sleve Mass Effect Andromeda za 13.33EUR.

Vim, ze hraje je blba, jenze bych ji jako fanousek ME chtel stejne zkusit, akorat jsem si rikal, ze si ji poridim az bude hodne levna a tech 13E uz mi prijde OK i za blbou hru.

Akorat jsem si rikal, jestli je na hru cestina a podle vseho neni, oficialne vubec, EA preklady her nedela a neoficialne ji nekdo delal, tak jsem koukal na jejich web a maji tam napsano prelozeno 91% pouze v manageru.

Da se teda nejak dostat k te cestine a pokud ano jak to potom funguje? To bude 91% textu v cestine a zbytek s anglickyma titulkama nebo vubec nic?

Tim, ze anglicky trochu umim, tak by mi nevadilo, kdyby neco bylo sem tam v anglictine, ale zase jestli je hra hodne ukecana, tak uplne cely bych to asi nedal.

Nebo myslite, ze ty lidi i po letech porad jeste tu cestinu delaji a ze kdybych si to koupil treba za dva roky, ze bude cestina komplet 100%?

Pisu proto, ze vim ze hlavne snco1301, co sem chodi ma s cestinama zkusenosti, ale treba i nekdo jiny by mohl vedet, jak to s tou Andromedou je.

Předmět Autor Datum
90% cz 10 % aj. Hra se pořád překládá. Pozor je to beta verze a pred každým radkem je číselné označe…
snco1301 20.04.2019 09:43
snco1301
Ok, diky, ty jses s nima nejak v kontaktu, takze vazne furt prekladaji? Super. Jeste jsem se chtel…
RedMaX 20.04.2019 12:21
RedMaX
Ano stáhneš se jejich program. Pokud si sním nebudeš vědět rady, mají tutorial video. Nebo druhá mo… poslední
snco1301 20.04.2019 13:12
snco1301

Ok, diky, ty jses s nima nejak v kontaktu, takze vazne furt prekladaji? Super.

Jeste jsem se chtel zeptat, jak tam pisou o tom manageru, to si jako neco stahnes, nejaky program a skrz ten se da do hry nainstalovat cestina? Jak to funguje? Dik.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru