Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co se ted hraje za multiplayer hry?

Akaj:
Fortnajt... jasně... chci si zahrát pořádný masení mezi amíkama a němcema a co se mi nabídne... FORTNAJT... paráda... (není to myšleno vůči tobě že jsi mi neporadil hru ale tak že je to dnes bohužel pravda)

mikeforever:
souhlasím... je to fakt na nic tohle a souhlasím že bude hůř... ale tak co hry mi sežraly dost času z mýho života takže až se ty mý pecky co hraju spoustu let uplně přestanou hrát ( myslím nadobro se vypnou servery) nebudu hrát už vůbec nic... protože nebude co. A k těm křížům... jop to mě taky dostává ... hlavně všechno vycenzurovat aby to nepobuřovalo.... achjo.

EDIT: jenomže ono je nejhorší že oni to ty děcka ( a nejen oni ) hrajou !! kdyby se prostě tyhle sračky nehrály a lidi se vraceli víc a víc ke starejm hrám tak by s tím něco vývojáři začali dělat ! jenže ne... prostě dneska se dělá jenom pro to aby to mělo nejrealističtější grafiku (a pro mě to jde právě z kopce dnešní hry se mi uplně hnusí) ale nějakej gameplay nebo cokoliv ze starých her co jsme na tom milovali (třeba klasické servery ne nějaké vysraté loby) tak na to uplně se*ou...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny