Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odpad v PC hrách - nejhorší hry všech dob

Narazil jsem na PC hru na Steamu, bohužel jsem si ji koupil a to již před nějakou dobou, takže není šance na vrácení peněz, naštěstí to bylo ve slevě, tak mě to nestálo moc. Ta hra je totální odpad, nefunkční nedodělek, který zatím z toho co jsem zatím viděl nemá obdoby.

MotoGP14

Je to něco téměř neuvěřitelného, ze mělo vývojové studio Milestone vůbec tu drzost něco tak pokakaného vydat. Tahle vyvojová firma existuje dodnes a vydává i jiné závodní tituly, tak si dám hodně velký pozor, abych si omylem od nich už nikdy nic nekoupil. Štve mě hlavně to, že třeba už mohli zkrachovat, ale nezkrachovali díky dalším hlupákům jako jsem já, kteří je zbytečně zadotovali. Ten můj omyl v koupi této hry vyplynul z toho, že jsem kdysi hrál užasnou hru podobného ražení MotoGP: Ultimate Racing Technology od vývojového studia Climax. Byla to hra z roku 2002, tak jsem si myslel, že podobná hra z roku 2014 musí být každopádně lepší, opak je pravdou.

Mám 2560x1440 monitor, takové rozlišení hra nepodporuje, maximum je 1920x1200. Dá se přenastavit textový config (AppData/Roamning/Milestone) na jiné rozlišení, ale hra si ho kontroluje před každým spuštěním, tudíž ho vždy změní. Dá se to překonat nastavením souboru jen pro čtení, ale potom vám hra pro jistotu čtyřikrát před každým spuštěním nahodí hlášku, že config nejde uložit, kterou odklikáte a hra se spustí. Rozlišení je ok, ale textury jsou přirozeně v 1920x1080. Ovšem něco tak po grafické stránce hrozného jste ještě neviděli, textury snad vznikly v nejakém SD rozlišení a na HD jsou jen upscalované. Všechno je i na maximalní nastavení grafiky neuvěřitelně zubaté a to tak, že se to vyrovná té hře z roku 2002, něco naprosto příšerného.

Pokud bych si ale dobře zajezdil, tak mi je grafika ukradená. Přenastavil jsme si klávesy tak, aby se to dalo hrát, ještě že se ty špatně zvolené klávesy vůbec dají přemapovat, myslel jsem si. Spustil jsem rychlý závod, ale ono se to vůbec nedalo ovládat a nešlo vůbec vyjet jakoukoli zatáčku. Tak jdu do nastavení a koukám, že jsou zapnutí pomocníci ovládání motorky. Povypínal jsem je a ono to přeci jenom ovládat jde. To už si člověk říká, jestli je to vůbec možné, to tu hru vůbec neotestovali?
S tím ovládáním ovšem to také není v pořádku, ono se totiž nedokáže uložit a tak si musíte přemapovat klávesy před každým spuštením hry, jinak tam máte ty defaultní příšerně zvolené.
Hledal jsem přes Google řešení a jedinné co jsem našel byly četné stížnosti lidí, že hra sice má možnost si zapnout ovládání přes gamepad nebo joystick, ale lidem to nefunguje a jinak než na ty předvolené klávesy na klávesnici to nejde hrát.

Mnohdy nadáváme, že vydavatelé vydají hru rozbitou a teprve následně ji upraví. Tady je hra rozbitá i po 5 letech od vydání a nikdo nikdy nic už neopraví. Musím říct, že tahle hra překonala zatím všechno co jsem kdy viděl, protože ikdyž jsem měl technické potíže se spoustou hlavně starších her, tak byly aspoň nějak řešitelné, ale tady ta hra má jedinné řešení: Uninstall a skrýt hru z mojí knihovny.

---

Zažili jste někdy u nějaké hry něco podobného? Dejte vědět, zda víte o hrách, kterým se raději vyhnout, protože jsou podobně odfláknuté a nefunkční.

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Battle of Britain - keby sa niekto zaujímal o to, prečo, môžete si prečítať :-phttps://hry.poradna.n… nový
Sauron 23.03.2019 12:11
Sauron
Tohle je dobrej matroš :-D https://youtu.be/a1HTKWX15oo nový
Holy99 23.03.2019 13:07
Holy99
Ta hra byla jeste vetsi srajda nez jsem cekal. Rambo byl ale jeste horsi. nový
Dwane Dibbley 25.03.2019 15:51
Dwane Dibbley
Na Ramba jsem raději zapomněl :-D. To byla úplná sračka. Já si vždycky říkám, že abys mohl na hru n… nový
Holy99 27.03.2019 02:13
Holy99
ty sa kurwa moc nudíš... toľko takýchto vlákien... nový
Mlocik97 23.03.2019 18:26
Mlocik97
Big Rigs ?? nový
BrB 24.03.2019 19:28
BrB
Dobry, ale zase kdyz se na to clovek podiva z hlediska kdo tu hru vyvijel, tak nejaky joudove, kteri… nový
RedMaX 24.03.2019 21:42
RedMaX
Kvalita se precenuje nový
Dwane Dibbley 25.03.2019 15:45
Dwane Dibbley
tys mi dal nový nápad... až budem na PC tak to naprogramuju a pošlem vám odkaz... som zvedavý či na… nový
Mlocik97 26.03.2019 14:59
Mlocik97
sry že to tak trvalo, aj som na to pozabudol aj som robil neco jiné, dnes som sa po naobedovaní na t… nový
Mlocik97 28.03.2019 11:34
Mlocik97
Jdes na to spatne. Hru mas ale neumis ji poradne zpenezit. PC je od mobilni platformy precejen nekde… poslední
Dwane Dibbley 28.03.2019 15:36
Dwane Dibbley

Na Ramba jsem raději zapomněl :-D. To byla úplná sračka.

Já si vždycky říkám, že abys mohl na hru nabalit známou značku, tak musí být v jádře minimálně průměrná, pokud chceš být komerčně úspěšný samozřejmě. No, Rambo byl v jádru průjem a ten přes balící papír(nečekaně) prosakuje, takže tak :-D.

Jdes na to spatne. Hru mas ale neumis ji poradne zpenezit. PC je od mobilni platformy precejen nekde jinde, takze tady musis vyuzit lootboxy. Pridej mizivou sanci ze pri kazdem kliknuti ziskas (uplne zdarma!!!!!) lootbox a pridej moznost nakupu lootboxu za prachy. Lootboxy nakrm nejakyma blbostma, treba hezci klikaci tlacitko, zvuky pri kliknuti, nebo obrazek na pozadi (spore odene zenstiny, drahy auta atd.). A aby to fungovalo, chce to registraci, nejlepe propojenou pres fajzbuk abys mohl zpenezit i uzivatelska data.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...