Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Má pro majitele Theme Hospital smysl Two Point Hospital?

Teď je zdarma k vyzkoušení na Steamu. Tak jsem to stáhl a vyzkoušel..

Někdy od roku 1997 nebo 1998 mám pořízenou Theme Hospital. Na PC s W7/Pro/64 i W10/Pro/64 funguje bez problémů, včetně češtiny (kdysi před spoustou let jsem ji upravoval právě na verzi hry, kterou mám - krabicovka z Invexu, ale jevila se jako nekompatibilní s jinou češtinou).

Two Point Hospital vypadá opravdu stejně. Hraje se stejně, všechny principy jsou stejné. Jo, nějaké rozdíly v grafice po dvaceti letech pochopitelně jsou :-), dá se zoomovat a i nemoci jsou jiné. Ale to je tak vše, za tohle se mi platit kolem 30 euro (teď je nějaká sleva) opravdu nechce. Chápu, původní hru dělal Bullfrog, tuhle reinkarnaci někdo jiný, nemají důvod nějak zvýhodňovat majitele Theme Hospital.

Koukal jsem i na možnosti češtiny a je to stejně nepohodlné jako u Kingdoms and Castles. Žádné rozumně editovatelné soubory k editaci, problémy s překopáním všeho po jakémkoliv updatu hry. Jo, udělat se dá, podle serveru prekladyher.eu na ní i někdo dělá, ale stav neznámý (nedivím se, ze stejného důvodu jsem pozastavil překlad K&C; už byl skoro hotov, patch, všechno jinak, všechno jinde, velmi nepohodlné pro re-aplikaci češtiny - počkám, až devs ztratí o updaty zájem).

Než tuhle hru, mnohem více mě láká jiná nemocniční hra, Project Hospital, což je ale na rozdíl od Theme Hospital či Two Point Hospital těžké hardcore..

Předmět Autor Datum
To je dobře, že jsi to vyzkoušel za mě. :-) Přesně tohle srovnání mne zajímalo a teď o víkendu se k… poslední
Kurt 15.03.2019 10:56
Kurt

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru