Předmět Autor Datum
Ne. nový
Dwane Dibbley 12.03.2019 05:49
Dwane Dibbley
Třeba se jen nikomu nechce psát recenze. Vždyť by byly pořád stejné jako už existující, furt dokola. nový
L-Core 12.03.2019 08:48
L-Core
Proč psát recenze na dlcčko? Recenze měly smysl psát u Far cry 1 a pak ještě možná u Far cry 2, kter… nový
codforever 12.03.2019 11:18
codforever
Věc názoru. Mně se FC5 asi líbí nejvíce ze všech dílů. Jednička byla OK, ale štvaly mě mise s příšer… nový
L-Core 12.03.2019 12:42
L-Core
FC 1-2 jsou úplně jiný hry a nemá je smysl moc hodnotit v té sérii, co přišla po nich. Z nich byla n… nový
Rainy 12.03.2019 14:27
Rainy
- Zalezi v jaké zemi v jakém jazyce, ja jich tam vidim podstatne vice 3000. Nebo tech milion bylo za… nový
XoXoChanel 12.03.2019 12:30
XoXoChanel
Ten milion vyhrabal asi z nejake globalni statistiky (cili i konzole a PC verze mimo steam). nový
Dwane Dibbley 12.03.2019 15:42
Dwane Dibbley
Jasnacka. Ale mozna do nich pocita i anti-fanousky :-p To vis, bajna fantazie 'ditete". poslední
XoXoChanel 12.03.2019 16:37
XoXoChanel

Proč psát recenze na dlcčko? Recenze měly smysl psát u Far cry 1 a pak ještě možná u Far cry 2, které ovšem už bylo úplně odlišné od původní hry a u těch dalších už by to nemělo smysl psát vůbec, když už to je jen ždímání značky. Far Cry se propadlo tak, že ani nejnovější díly cod nezruinovaly svojí značku natolik jako nové díly Far cry.

Věc názoru. Mně se FC5 asi líbí nejvíce ze všech dílů. Jednička byla OK, ale štvaly mě mise s příšerami a ta poslední byla podle mě nesmyslně těžká (dohrál jsem ji jen "z povinnosti" a s nastavenou nesmrtelností). 2-5 mám rozehrané, nejdále a nejsystematičtěji postupuji právě v pětce (tam počítám, že nedám některé divoké létající nepovinné mise, to bych asi potřeboval ovladač a ne klávesnici a myš). Dohráno na 100% mám i Blood Dragon.

Je pravda, že 3,4,5 mají podobný "layout", ale nevadí mi to. Rád se motám po krajině, plním všechny vedlejší mise, postupně (a pomalu) si vylepšuji postavu. Mám rád mise s osvobozením, dobytím něčeho, přistupuji k tomu nejraději stealth formou… a je mi jedno, že je to svým způsobem pořád dokola, i když v jiných prostředích. Na ději FC mi až tak nezáleží, respektive, je mi to celkem jedno, prostě plním úkol za úkolem. Trochu mi celý FC připomíná Watch Dogs v přírodě, Ubisoft se nezapře.

New Dawn si časem určitě pořídím.

FC 1-2 jsou úplně jiný hry a nemá je smysl moc hodnotit v té sérii, co přišla po nich. Z nich byla nejlepší trojka a to o podstatnej kus. Čtverka byla blbá, ale hrát se, jakž takž, dala, i když jsem ji před poslední misí nedohrál (chtěl jsem dodělat všechny vedlejšáky, než to skončím a přestalo mě to bavit). Pětka už byla tak blbá, že jsem nevydržel dýl, jak hodinu. Jeď do bodu A, zabij vše, jeď do bodu B. Jeď do bodu C, zabij vše, jeď do bodu D. Furt dokola, dokud to není o ničem. Alespoň teda z mýho pohledu, každýmu to jeho :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru