Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký je váš největší herní úspěch

2+3+4: klobouk dolu.

2. Extrémní jízda mě nikdy moc nebavila. Pár jsem jich zkusil, něco udělal, ale většinou toho brzy nechal (jízda za bombardování třeba).

3. Ať jsem dělal cokoliv, nepodařilo se mi vylovit lasturu z moře vedle té vojenské základny v San Fierru. Potopit, vyzvednout, vynořit se. Vždy jsem se udusil. Zkoušeno několikrát ze save před výlovem. Hra si naštěstí pamatuje nalezení lastury; následná smrt ji už neodebere.

4. Ender Dragona i Witchera bych dnes také dal napoprvé :-) S Witcherem mi to trvalo sakramentsky dlouho, než jsem vymyslel jednoduchý způsob. Moje metoda je bojovat s ním v Netheru těsně pod stropem, v chodbách 2x1 pole (na výšku). No, bojovat… střílet na něj kuší, postupně (jak rozbíjí vše kolem) ustupovat a zase střílet. Zbabělé, účinné. Mečíkem ho nedám. Zkoušel jsem i pistonovou drtičku, tu mi rozbil :) Guardiána si už nepamatuji, nicméně z toho paláce mám vybudovanou ohromnou automatickou farmu na střepy, inkoust atd. Plné sklady matroše; naštěstí umím dělat modifikace a tak kombinací různých surovin vyrábím další a další bloky (estetické účely), textury nejsou problém, hodně si jich ve FilterForge dělám sám.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny